Σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Τζιμπρίλ Σισέ βρίσκεται η Λάτσιο, η οποία έχει ανεβάσει την προσφορά της, σύμφωνα με τη Sportday, στα 1.7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως με τον Γάλλο επιθετικό να ζητά 2 εκατ. ευρώ. Όσο όμως αυξάνονται οι ετήσιες απολαβές του αρχηγού του Παναθηναϊκού, τόσο μειώνονται τα χρήματα που δίνουν οι Ιταλοί στους «πράσινους», γεγονός που ίσως οδηγήσει σε «ναυάγιο» τη μεταγραφή. Έτοιμος για μεταγραφές μετά την πώληση.

Σημαντική παραμένει η διαφορά στα χρήματα που δίνει η Λάτσιο στον Τζιμπρίλ Σισέ, με αυτά ζητάει ο ίδιος. Οι διοικούντες την ιταλική ομάδα έχουν αυξήσει την προσφορά τους από τα 1.3 που έδιναν στην αρχή, στα 1.7 εκατομμύρια ευρώ, ποσό όμως που εξακολουθεί να απέχει από τα 2 εκατ. ευρώ που ζητά ο παίκτης. Όπως τονίζει μάλιστα η Sportday, οι «λατσιάλι» είναι διατεθειμένοι να αυξήσουν κι άλλο την προσφορά τους στον Γάλλος στράικερ, μειώνοντας παράλληλα την προσφορά τους στον Παναθηναϊκό για την απόκτησή του. Οι «πράσινοι» έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν πέφτουν κάτω από τα 5 εκατομμύρια ευρώ, αν και οι απαιτήσεις τους ξεκινούν από τα 7.

Με τα δεδομένα αυτά, είναι πλέον ορατό το ενδεχόμενο να «χαλάσει» η δουλειά και να μην γίνει η μεταγραφή, αν δεν ικανοποιηθούν ομάδα και παίκτης, κάτι που θα γίνει μόνο αν αυξήσει την προσφορά της η Λάτσιο ή αν υπάρξουν αμοιβαίες υποχωρήσεις. Στο «τριφύλλι» περιμένουν να έρθουν σε συμφωνία Λάτσιο και Σισέ και μετά να μπουν σε διαπραγματεύσεις για το ποσό της μεταγραφής. Βέβαια, εκτός από τον ιταλικό σύλλογο, για τον διεθνή επιθετικό ενδιαφέρονται οι Γαλατασαράι και ομάδες από Αγγλία.

Έτοιμος για μεταγραφές μετά τις πωλήσεις

Την αίσια έκβαση της μεταγραφής του Τζιμπρίλ Σισέ, αλλά και του Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ περιμένουν στον Παναθηναϊκό, ώστε να εξοικονομήσουν τα χρήματα που θα τους επιτρέψουν αν κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι το καλοκαίρι. Σε δύο εβδομάδες ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σεζόν και το ρόστερ όχι μόνο δεν είναι έτοιμο, αλλά δεν έχει γίνει καν μεταγραφή. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει δώσει στον Δημήτρη Γόντικα τη λίστα με τις επιλογές του και περιμένει. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του «τριφυλλιού» από την πλευρά του έχει κάνεις τις απαιτούμενες επαφές και είναι πολύ κοντά στο να «κλείσει» τους πρώτους παίκτες. Με το που θα παραχωρηθούν οι δύο Γάλλοι, θα γίνουν άμεσα οι τελικές κινήσεις για να κλείσει ένας επιθετικός και ένας μέσος, ενώ από εκεί και πέρα, προτεραιότητα θα έχει ένας κεντρικός αμυντικός και ένας παίκτης για το δεξί άκρο της επίθεσης.

«Καρέ» αποχωρήσεων

Οι επαφές με τους υποψήφιους προς αποχώρηση παίκτες συνεχίζονται στον Παναθηναϊκό, ώστε να λυθούν κάποια συμβόλαιο και να εξοικονομηθούν χρήματα. Δεδομένη είναι η αποχώρηση του Λουίς Γκαρσία, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος του μήνα και δεν πρόκειται ο Παναθηναϊκός να του κάνει πρόταση, με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Επίσης ο Σίντνεϊ Γκοβού, ο οποίος παντρεύεται σήμερα, έρχεται την άλλη εβδομάδα στην Ελλάδα για να λύσει το συμβόλαιό του, όπως άλλωστε και ο Νταμιέν Πλεσί. Από την άλλη, η περίπτωση του Γιούρκα Σεϊταρίδη ίσως πάρει λίγο περισσότερο χρόνο, αφού έχει ειδοποιηθεί ότι δεν υπολογίζεται, αλλά δεν θα είναι εύκολο να βρει ομάδα άμεσα.


Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αλμέιδα: «Με τις προκλήσεις δεν πάμε πουθενά - Το θετικό είναι ότι η μητέρα μου δεν με είδε να εμπλέκομαι σε σπρωξίματα»

ΠΑΟΚ: «Η κλάψα είναι η δεύτερη φύση τους - Παίκτης της ΑΕΚ πέταξε αντικείμενα στον Λουτσέσκου»

Κοτάρσκι: «Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε την ΑΕΚ να τρέμει, αλλά δεχθήκαμε ένα ηλίθιο γκολ»

Λουτσέσκου: «Ξέρω πως ο κόσμος της ΑΕΚ με… αγαπά - Μας έκλεψαν το πρωτάθλημα το 2018, δεν το ξεχνώ»!

ΑΕΚ: Άψογος ο κόσμος παρά την πιο προκλητική από ποτέ συμπεριφορά του Λουτσέσκου - Αγνόησαν πέναλτι Ομπρένοβιτς και VAR

Ο Άκης Μάντζιος αποκάλυψε το τρίπτυχο της επιτυχίας του φετινού Άρη

Πιερό: «Δεν είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα, αλλά με τον τρόπο που αντιδράσαμε»

Βίντεο και φωτογραφίες από τον χαμό στην OPAP Arena με Λουτσέσκου μετά τη λήξη του ντέρμπι

Δεν έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του ματς ο Λουτσέσκου - Ο Κωνσταντινίδης μίλησε στο flash interview!

ΑΕΚ: «Πήγε επιθετικά προς τον Λαμέλα ο Λουτσέσκου - Επέμβαση της αστυνομίας και πολύ ξύλο»!