Ο κορυφαίος αμυντικός του NBA και παίκτης των Orlando Magic, Dwight Howard, βρέθηκε από τα παρκέ της Ανατολικής Ακτής, στην Ερμού, για να αφήσει το αποτύπωμά του στα θεμέλια του νέου καταστήματος της adidas, που κατασκευάζεται στο κέντρο της Αθήνας. Στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με δημοσιογράφους και να φωτογραφηθεί με τους Έλληνες fans του!

Ο «Superman» των Αμερικανικών γηπέδων, όπως είναι το παρατσούκλι του, επισκέφθηκε τη χώρα μας στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής του περιοδείας που ξεκίνησε στις 9 Ιουνίου από τη Γερμανία.

Tον Dwight Howard υποδέχθηκε ο Rene Bretschneider, Director adidas brand Ν.Α. Ευρώπης, που δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα εκ μέρους της adidas να καλωσορίσω τον Dwight στην Ελλάδα. Έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του μπάσκετ παγκοσμίως! O Dwight εκπροσωπεί επάξια το άθλημα όσο και την adidas. Ο ενθουσιώδης χαρακτήρας του και το σπουδαίο φιλανθρωπικό του έργο, τον αναδεικνύουν ως μοναδική και αυθεντική προσωπικότητα που εκφράζει τις αξίες της adidas για περισσότερο από 7 χρόνια.» Απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους συνέχισε: «… Σας ευχαριστώ όλους που βρίσκεστε σήμερα μαζί μας σε έναν τόσο ασυνήθιστο χώρο. Το υπό κατασκευή κατάστημα της adidas στην Ερμού θα αποτελέσει το μεγαλύτερο της εταιρείας μας στην Ελλάδα, διαθέτοντας προϊόντα από όλες τις συλλογές του brand, σε 5 επίπεδα».



Από την πλευρά του ο Dwight Howard, μιλώντας στους Έλληνες δημοσιογράφους, δήλωσε: «η περιοδεία μου στην Ευρώπη μέχρι τώρα ήταν φανταστική! Νιώθω ενθουσιασμένος που συναντώ παντού φίλους του μπάσκετ και συνεισφέρω στη διάδοση του αθλήματος. Ήθελα να επισκεφτώ την Ελλάδα εδώ και πάρα πολλά χρόνια και σήμερα νιώθω πραγματικά τυχερός που βρίσκομαι εδώ μαζί σας, στο νέο κατάστημα της adidas… Είμαι σίγουρος για την επιτυχία του!» Μιλώντας για την επίσκεψή του στη χώρα μας πρόσθεσε: «Οι Έλληνες διαθέτετε πλούσια μπασκετική παιδεία και σπουδαίους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει…» Ενώ για την πανευρωπαϊκή του περιοδεία ανέφερε: «Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα αξέχαστο ταξίδι τόσο σε εμένα όσο και στους fans του αθλήματος!»

Στα 5 επίπεδά του νέου καταστήματος της Ερμού θα διατίθενται προϊόντα από όλες τις συλλογές της adidas εκπροσωπώντας διαφορετικά στυλ και αναδεικνύοντας τη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητα των καταναλωτών της. Μέσα από τις συλλογές Sport Performance, Sport Style και adidas Originals, το κοινό θα μπορεί να βρει μία ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων που συνδυάζουν την καινοτομία και την άνεση με το διαχρονικό στυλ και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό που εμπιστεύονται αθλητές όπως οι Lionel Messi και David Beckham.

Σχετικά με τον Dwight Howard
Ο πέντε φορές All-Star και τρεις φορές Αμυντικός της Χρονιάς Dwight Howard, θεωρείται παγκοσμίως ο καλύτερος παίκτης του NBA. O Dwight, Νούμερο 1 στα Draft του 2004, βρίσκεται σταθερά στη λίστα με τους καλύτερους της διοργάνωσης στα rebound και τις τάπες, καθώς και στο ποσοστό καλαθιών και ευστοχίας. Χάρη στην τεχνική του, οι Magic σημείωσαν ρεκόρ 5 συνεχών post season εμφανίσεων και τριών τίτλων στην Νοτιοανατολική Περιφέρεια, ενώ μετά από 10 χρόνια συμμετείχαν ξανά σε τελικό του NBA. Ο Dwight συνεργάζεται με την adidas από την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα το 2004, ενώ έχει λάβει μέρος σε διεθνείς αποστολές σε Αφρική, Κίνα, Αϊτή, & Ινδία.

Σχετικά με την adidas Basketball
Για περισσότερα από 60 χρόνια η adidas παρέχει καινοτόμα προϊόντα στους καλύτερους αθλητές του κόσμου - από τους θρύλους του παρελθόντος μέχρι τους super stars του σήμερα - όπως είναι οι Dwight Howard, Derrick Rose, Candace Parker, Tim Duncan & Chauncey Billups. Η εμπορική συνεργασία της adidas με το NBA ξεκίνησε το 2006, με την υπογραφή συμβολαίου για τα επόμενα 11 χρόνια όπου η adidas αποτελεί τον Επίσημο Προμηθευτή αγωνιστικών εμφανίσεων και ρουχισμού για το ΝΒΑ (National Basketball Association), το WNBA (Women’s National Basketball Association) και τη D- League (NBA Development League) ξεκινώντας από τη σεζόν 2006-2007 του ΝΒΑ.

Περισσότερες πληροφορίες, στο www.adidasbasketball.com.

Κάντε like στη σελίδα της adidas Basketball στο facebook.

Follow Dwight

Twitter - http://twitter.com/DwightHoward
Facebook - www.facebook.com/DwightHoward
YouTube - http://www.youtube.com/user/OfficialDwightHoward
Official Website – http://www.dwighthoward.com/
Foundation - http://www.d12foundation.org/

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube