Διέψευσε ο μάνατζερ του Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς (αλλά και του Ζέλικο Ομπράντοβιτς) Αλεξάντερ Ράσκοβιτς τα περί συμφωνίας του πελάτη του με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο πρόσθεσε πως υπάρχει ελληνικό ενδιαφέρον για τον 24χρονο φόργουορντ.

«Δεν έχει συμφωνήσει ο Βελίτσκοβιτς με τον Παναθηναϊκό. Είναι ψέματα. Το ξέρω γιατί είμαι ο μάνατζερ του Ομπράντοβιτς και τυχαίνει να ξέρω τα πλάνα του Παναθηναϊκού. Όλη αυτή η ιστορία προκλήθηκε από κάτι που είπε ο Ζέλικο για τον Νόβιτσα στην τηλεόραση. Όταν ρωτήθηκε, είπε πως είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και είναι φυσιολογικό να ενδιαφέρει όλες τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Ο Βελίτσκοβιτς έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ και μπορεί να φύγει κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις. Αυτή τη στιγμή, πάντως, δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με καμία ομάδα», δήλωσε στη σερβική «Mondo» και πρόσθεσε:

«Υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από πέντε ή έξι ομάδες, αλλά δεν θέλω να αναφέρω ονόματα. Όλα είναι ανοικτά». Ερωτηθείς αν ισχύουν οι φήμες περί ενδιαφέροντος της Μπαρτσελόνα και της Κάχα Λαμποράλ, απάντησε: «Οι ομάδες που αναφέρατε έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, ενώ είναι αρκετά μεγάλες και οικονομικά δυνατές για να πάρουν έναν παίκτη σαν τον Νόβιτσα. Υπάρχει ακόμη ενδιαφέρον από ρωσικές και ελληνικές ομάδες. Θα δούμε».

Πάντως εκείνη που καθορίζει τις εξελίξεις είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. «Η Ρεάλ έχει τον πρώτο λόγο, γιατί ο Νόβιτσα έχει συμβόλαιο με συγκεκριμένους όρους. Πιστεύω πως την επόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε πολλά περισσότερα, ίσως και να έχουμε την τελική απόφαση για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του. Δεν υπάρχει βιασύνη για να συμφωνήσει με κάποια ομάδα πριν την έναρξη της προετοιμασίας για το Ευρωμπάσκετ. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να πάρουμε την καλύτερη απόφαση για το μέλλον του Βελίτσκοβιτς, όποτε κι αν έρθει αυτή», κατέληξε ο Ράσκοβιτς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι αντιδράσεις πάγκου-εξέδρας και το χειροκρότημα στο φινάλε: Η «ερυθρόλευκη» παρακάμερα από το ντέρμπι «αιωνίων»

A1 Γυναικών: ΜVP η Σέπαρντ, MVP Next Gen η Αναστασοπούλου

Η Στέλλα Καλτσίδου ανέλαβε τεχνική σύμβουλος του Αθηναϊκού

Τα γέλια του Λεσόρ για τα σφυρίγματα στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Πετρίδης: «Ήταν απολαυστικός στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός, τον αδικεί η διαφορά του τελικού σκορ»

Ζέρβας: «Χρειάζεται επαναπροσέγγιση των πάντων στον Ολυμπιακό, όλοι να αναλογιστούν τι πρέπει να αλλάξουν»

«Ο Αταμάν σκέφτεται έξω από το κουτί - Έχει ξεχάσει να αμύνεται ο Ολυμπιακός»: Το σχόλιο Ρομπόλη-Ζέρβα από το ΣΕΦ

Αποθέωση Χουάντσο σε Ναν: «Σκοράρει με τόσους τρόπους που είναι απόλαυση να τον βλέπεις»

Τρελή υποδοχή στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό μετά τη νίκη στο ΣΕΦ!

«Κυρίαρχος Παναθηναϊκός, μαγικό κοουτσάρισμα από Αταμάν»: Το σχόλιο Πετρίδη για το διπλό των «πράσινων» στο ΣΕΦ