Πολλά ονόματα κυκλοφορούν για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του ΠΑΟΚ, αλλά λίγα είναι αυτά που πραγματικά μπορούν να απασχολήσουν το «Δικέφαλο του Βορρά».

Φήμες ήθελαν τους Θεσσαλονικείς να ασχολούνται με τον Ιρένεουζ Γέλεν και τον Πιέρ Αλέν Φρο, ωστόσο-παρότι είναι ελεύθεροι-το κασέ τους είναι απαγορευτικό. Ο 30χρονος Πολωνός επιθετικός, που φέτος είχε 5 γκολ σε 21 συμμετοχές στη Ligue 1 με την Οσέρ, είχε απολαβές που άγγιζαν το ένα εκατ. ευρώ. Ο δε 31χρονος Γάλλος φορ, που είχε 5 τέρματα σε 29 εμφανίσεις στη Γαλλία με τη Λιόν, αμείβεται με 750.000 ευρώ το χρόνο. Αντιθέτως ο Ντάνιελ Λιουμπόγια, που έμεινε ελεύθερος από τη Νις με την οποία είχε 5 γκολ σε 30 παιχνίδια στη Γαλλία, είναι προσιτή λύση. Ο 32χρονος αριστεροπόδαρος Σέρβος έχει κασέ γύρω στις 400.000 ευρώ.

Οι μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ και το διαθέσιμο προς ενίσχυση μπάτζετ θα εξαρτηθεί και από πιθανές πωλήσεις. Οι Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Βιτόλο και Κρέσιτς είναι πιθανό να φέρουν προτάσεις και εφόσον πωληθεί κάποιος εξ αυτών θα αναζητηθεί αντικαταστάτης. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει υπάρξει επίσημη πρόταση.

Υπογράφουν Ρομπέρ και Τσουκαλάς

Πιθανώς και μέσα στην ημέρα να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μπερτράν Ρομπέρ στον ΠΑΟΚ. Ο Γάλλος αριστερός μεσοεπιθετικός έχει συμφωνήσει για δύο χρόνια έναντι 150.000 ευρώ ετησίως. Παράλληλα, σήμερα ο Σταύρος Τσουκαλάς θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με το «Δικέφαλο του Βορρά», με αποδοχές που ξεκινούν από τις 80.000 ευρώ και θα αυξάνονται κλιμακωτά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.