Όλα τελείωσαν για τον Σάιμον Άξλερ…

Κορυφαίος ηθοποιός για δεκαετίες, στα 60 του χρόνια ανακαλύπτει ότι έχει απολέσει το ταλέντο του και την αυτοπεποίθησή του.

Έχει χάσει την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του.

Σκέψεις αυτοκτονίας γεννιούνται στο μυαλό του, αλλά, σαν παρηγοριά, εισβάλει σε αυτό μία αναπάντεχη ερωτική επιθυμία.

Συνεχίζει, όμως, να βιώνει την απόλυτη ταπείνωση…

Ποιος είναι ο Άξλερ;

Ο Αλ Πατσίνο!

Ο κορυφαίος Αμερικανός ηθοποιός θα υποδυθεί τον κεντρικό χαρακτήρα στο βιβλίο του Φίλιπ Ροθ, Η Ταπείνωση-The Humbling, στη μεταφορά του -κάπου μέσα στο 2013- στη μεγάλη οθόνη από τον Μπάρι Λέβινσον!

Πατσίνο και Λέβινσον ήταν να… μην δουλέψουν μαζί στην τηλεοπτική ταινία You Don't Know Jack -(ομώνυμος) ρόλος που χάρισε στο σπουδαίο ηθοποιό το βραβείο ΕΜΜΥ.

Οι δυο τους θα συνεργαστούν και στο πολυαναμενόμενο Gotti: Three Generations, που θα αφηγείται τα… έργα και τις ημέρες της (πλέον) διάσημης οικογένειας μαφιόζων!

Ο 71χρονος -αισίως- Αλ Πατσίνο θα υποδυθεί τον Γκαμπίνο, Νο2 στην ιεραρχία της γκανγκστερικής οικογένειας, συνεργάτη του Τζον Γκότι (Τραβόλτα) και μέντορα του γιου του, Τζον Γκότι Τζούνιορ.

Και τώρα… The Humbling, το οποίο, μάλιστα, όπως γράφουν τα μεγαλύτερα αμερικανικά cine-sites, πιθανότατα, θα βγει στις αίθουσες νωρίτερα από το φιλμ για την οικογένεια Γκότι, μιας και ο Λέβινσον κάνει κάποιες αλλαγές στο σενάριο…

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube