• Πραγματικά αδυνατώ να το πιστέψω. Αλλά εδώ αποτελεί κοινό μυστικό στον Ολυμπιακό, ότι στη διοίκηση δεν ήξεραν ότι ο μάνατζερ του Κοστάντσο θα ζητούσε προμήθεια μαμούθ ύψους 1,2 εκ. ευρώ. Και ότι το έμαθαν χθες, που ήρθαν εδώ οι ατζέντηδες. Δηλαδή, είναι δυνατόν ο Μαθία να μην γνώριζε κάτι που έγραφαν εδώ και τρεις εβδομάδες οι εφημερίδες, στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού; Κι αφού, λογικά, το ήξερε, γιατί δεν ενημέρωσε τη διοίκηση;

• Δεν ξέρω, αλλά σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις θυμάμαι τον Κόκκαλη-που δεν ήθελε ούτε να ακούει για τεχνικούς διευθυντές. Τόσα χρόνια πρόεδρος κι όλοι του έλεγαν να πάρει τον Καρεμπέ, τον άλφα η, τον βήτα, αλλά ο Κόκκαλης ποτέ δεν άκουσε κανένα και δεν έφερε τεχνικό διευθυντή. Μόνο τη σεζόν που είχε δώσει τα κλειδιά του συλλόγου στον Πέτρο, είχε προσληφθεί ο Ίβιτς. Ποτέ άλλοτε ο Ολυμπιακός δεν είχε τεχνικό διευθυντή.

• Πήρε τώρα την απόφαση ο Μαρινάκης με τον Μαθία, αλλά νομίζω ότι πρέπει να συνυπολογίσουμε κάτι. Ο Ισπανός στη Λίβερπουλ δεν είχε δουλέψει ως τεχνικός διευθυντής. Τσιφ σκάουτερ ήταν. Τουλάχιστον από πλευράς τίτλου.

• Τέλος πάντων, εγώ αυτό που περιμένω από ένα τεχνικό διευθυντή είναι να φέρει καλούς ελεύθερους παίκτες και κανένα Τουρέ, κανένα Μιραλάς, κανένα Γκαλέτι, στα λεφτά που ο Ολυμπιακός πήρε τον Τουρέ, τον Μιραλάς, τον Γκαλέτι…Δηλαδή, όχι λίγα, αλλά όχι και να ματώσει υπερβολικά.

Κ. Νικολακόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube