Στα σκαριά βρίσκεται το 1o Streetball 2X2 που θα διεξαχθεί στο Ρέθυμνο στην πλατεία του «Αγνώστου Στρατιώτη». Η πρωτοβουλία του Ρέθυμνο Σπορ Fm 103.3 σε συνεργασία με τον Capital Radio 90.7, φέρνει όλους τους φίλους του μπάσκετ πιο κοντά παίζοντας μονά παιγνίδια σ’ έναν μοναδικά διαμορφωμένο χώρο.

Μέσα στο τριήμερο 24-25-26 Ιουνίου, πάνω από 128 μπασκετμπολίστες-τριες, θα επιδοθούν σε νοκ-άουτ μονομαχίες αναδεικνύοντας νικήτρια μία και μόνο ομάδα!.

Προηγουμένως, οι δύο φιναλίστ, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν αντιμέτωποι με λαμπρά αστέρια του παρελθόντος αλλά και του παρόντος που διαπρέπουν με τις ομάδες τους.

Γιώργος Σιγάλας, Ίαν Βουγιούκας, Μανώλης Παπαμακάριος και Γιώργος Παπαδάκος είναι οι αθλητές που θα φορέσουν φανέλα και σορτσάκι για να τους αντιμετωπίσετε!

Αν είστε λοιπόν, άνω των 15 ετών, γυναίκα ή άντρας, δημιουργείστε τις δικές σας, ομάδες - παρέες τριών ατόμων (το ένα γι΄ αλλαγή). Μαθητές ή μαθήτριες, φοιτητές ή φοιτήτριες ερασιτέχνες αθλητές-τριες ή κι επαγγελματίες, μπορούν να πάρουν μέρος σε μια τριήμερη γιορτή του μπάσκετ.

Επίσης για τους φίλους-ες αθλητές-τριες που θεωρούν ότι έχουν μία παραπάνω έφεση στο σκοράρισμα από απόσταση, θα διεξαχθεί διαγωνισμός τριών πόντων όπου οι κορυφαίοι «16», θα μπουν στην διαδικασία της παραδοσιακής εκτέλεσης από τα 5 κλασικά σημεία του τριπόντου. Εδώ, η διαφορά έγκειται στο γεγονός ότι οι διαγωνιζόμενοι, θα σουτάρουν 15 μπάλες στο σύνολο, 5 απ’ αυτές θα είναι έγχρωμες και θα μετρούν για δύο πόντους η καθεμία. Ο χρόνος εκτέλεσης θα είναι τα 40’’ (δευτερόλεπτα).

Η διαδικασία των δηλώσεων για τη συμμετοχή σας στο τουρνουά, έχει ήδη ξεκινήσει (το κόστος είναι 20 ευρώ για κάθε ομάδα), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση ανάμεσα σ’ όλα τα άλλα, έχει και «χαρακτήρα ιερό». Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές του 1ο Streetball, θα διατεθεί για αγορές σε είδη ανάγκης και εξοπλισμό του Ειδικού Νηπιαγωγείου και του Ειδικού Δημοτικού σχολείου ατόμων με ειδικές ανάγκες που εδρεύουν στο Ρέθυμνο..

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο 1ο Ρέθυμνο ΣπορFm 103.3 Streetball, αρκεί ένα τηλεφώνημα στα γραφεία του σταθμού από Δευτέρα ως και Παρασκευή τις ώρες από 12.00 έως και 19.00 στο τηλέφωνο 28310 58333, καθώς και μια επίσκεψη στο «Άγνωστος Kiosk» στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη (τηλ.28310 54336), από όπου θα μπορείτε να προμηθευτείτε και ενημερωτικό υλικό σχετικό με τους αγώνες, κανονισμούς κτλ

Από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, θα υπάρχει σε καθημερινή βάση ενημέρωση, σχετικά με τις συμμετοχές των διαγωνιζόμενων, οι οποίες θα αναρτώνται στο site του Ρέθυμνο Σπορ Fm 103.3 www.rethymnosportfm.gr

Χορηγοί του ΡΕΘΥΜΝΟ ΣΠΟΡ FM 103,3 «1o Streetball»
- Άγνωστος Kiosk
- Οικογενειακή ταβέρνα «Κληματαριά»
- Quick Foto
- Πυρολύσεις Αφοι Πετράκη Ο.Ε.
- Φανοποιείο – Βαφείο NEOCAR


Χορηγοί επικοινωνίας
- Τ/Σ Creta Channel
- Εφημερίδα Κρητική Επιθεώρηση
- Περιοδικό Best Magazine
- Ρ/Σ Ηράκλειο Σπορ Fm 87,6
- Ρ/Σ Χανιά Σπορ Fm 90,5


Υποστηρικτές
- Εστιατόριο – Ψαροταβέρνα «Γευσήπλους»
- Ταβέρνα «Ο Όθωνας»
- Εστιατόριο - Ιταλική Κουζίνα «Peperoncino»
- Summer Night Club «Room 69»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube