Η Βαλένθια δεν προτίθεται να διατηρήσει στο δυναμικό της τον Μάρκο Κανέιρα όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Αμεντέο Καρμπόνι. Ο Ιταλός παράγοντας είχε συνάντηση με τον εκπρόσωπο του παίκτη στον οποίο έκανε γνωστό ότι ο 27χρονος αμυντικός δε βρίσκεται στα πλάνα του Κουΐκε Φλόρες για την επόμενη περίοδο.

Από την πλευρά του, ο Παόυλο Μπαρμπόζα αποκάλυψε ότι ο πελάτης του βρίσκεται στο «στόχαστρο» μιας μεγάλης ομάδας από την Ευρώπη. «Η συνάντηση με τον κ. Καρμπόνι ήταν εποικοδομητική αφού είχαμε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα σχετικά με το μέλλον του Μάρκο. Ο πελάτης μου έχει δεχθεί μια ενδιαφέρουσα πρόταση από μεγάλη ομάδες του εξωτερικού. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί σε άλλη ισπανική ομάδα εκτός από τη Βαλένθια» τόνισε σχετικά.

Ο Μάρκο Κανέιρα ανήκει στις «νυχτερίδες», με τις οποίες συνδέεται με συμβόλαιο έως το 2011, αλλά δόθηκε δανεικός στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας τον Ιανουάριο του 2006. Με τα «λιοντάρια» αγωνίστηκε σε 15 αναμετρήσεις του Πορτογαλικού πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας ένας γκολ.

Επιμέλεια: Γιάννης Ντούζγος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube