Το 1o Streetball 2 εναντίον 2 στην Ελλάδα, είναι έτοιμο να αποτελέσει το γεγονός του καλοκαιριού 2011 και λαμβάνει χώρα στο Ρέθυμνο!

Ο Ρέθυμνο Σπορ Fm 103.3 σε συνεργασία με τον Capital Radio 90.7, διοργανώνουν τριήμερους (24-25-26 Ιουνίου) αγώνες Streetball στην πλατεία του «Αγνώστου Στρατιώτη» και δίνουν την δυνατότητα σ’ όλους, άντρες και γυναίκες άνω των 15 ετών, να πάρουν μέρος, δημιουργώντας τις δικές τους ομάδες, με στόχο την κορυφή!
Οι αγώνες, που θα κορυφωθούν την τελευταία ημέρα, θα περιέχουν πολλά χάπενινγ, φυσικά τους ημιτελικούς και τον τελικό ενώ θα δοθεί η ευκαιρία στις δύο φιναλιστ ομάδες να αντιμετωπίσουν λαμπρά ονόματα του ελληνικού μπάσκετ όπως ο Γιώργος Σιγάλας, ο Ίαν Βουγιούκας, ο Μανώλης Παπαμακάριος και ο Γιωργος Παπαδάκος!Ο αθλητικός ραδιοσταθμός της Νοτίου Ελλάδας, επιδιώκει να συμβάλλει στην άμεση προβολή του αθλήματος που από τη νέα αγωνιστική περίοδο, θα πρεσβεύεται στην κορυφαία τη τάξει κατηγορία της χώρας από το Ρέθυμνο Aegean.

Ο Ρέθυμνο Σπορ Fm 103.3, στην προσπάθειά του να ενώσει, όχι μόνο την Κρήτη, αλλά ολόκληρη την Ελλάδα στον ιδανικό προορισμό διακοπών, την πόλη του Ρεθύμνου, ανοίγει την αγκαλιά του και κάνει κάλεσμα σε μαθητές-τριες, φοιτητές-τριες, ερασιτέχνες, αλλά κι επαγγελματίες αθλητές απ’ όλο το νησί κι όχι μόνο, να δημιουργήσουν τις δικές τους ομάδες (2X2) και «κατεβαίνοντας» στο γήπεδο να δώσουν ένα αυστηρά μπασκετικό ραντεβού.

Επιπλέον, εκτός από την ομαδική προσπάθεια 2 εναντίον 2, την τρίτη ημέρα (Κυριακή) θα υπάρξει διαγωνισμός τριπόντων!
Μέρος των εσόδων από το 1ο Streetball, θα διατεθούν για την αγορά ειδών ανάγκης του Ειδικού Νηπιαγωγείου και Ειδικού Δημοτικού Σχολείου ατόμων με ειδικές ανάγκες που εδρεύουν στο Ρέθυμνο.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο 1ο Streetball, μπορείτε να τηλεφωνείτε από Δευτέρα ως και Παρασκευή τις ώρες 12.00 έως και 19.00 στο 28310 58333 καθώς και στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη στο «Άγνωστος Kiosk», όπου θα μπορείτε να προμηθευτείτε και ενημερωτικό υλικό σχετικό με τους αγώνες, κανονισμούς κτλ.

Από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, θα υπάρχει σε καθημερινή βάση ενημέρωση με σχετικά δελτία τύπου (κανονισμοί, ανακοινώσεις, συμμετοχές διαγωνιζόμενων) τα οποία θα αναρτώνται στο σάιτ του Ρέθυμνο Σπορ Fm 103.3 www.rethymnosportfm.gr και στην σελίδα του σταθμού στο Facebook.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube