Το www.ricardo.gr «ροκάρει» και σε συνεργασία με το MTV προσφέρει στους φίλους της μουσικής συλλεκτικά αντικείμενα υπογεγραμμένα από διάσημους καλλιτέχνες, σε δημοπρασίες με τιμή εκκίνησης 1 ευρώ.

Ένα t-shirt από τον καινούριο δίσκο των Iron Maiden, σετ μπαγκέτες του συγκροτήματος 30 Second to Mars, Dj Head-phones του μοναδικού Moby, ηλεκτρική κιθάρα John Bon Jovi, με τις υπογραφές των θρυλικών καλλιτεχνών, είναι τα προϊόντα που δημοπρατούνται τον Ιούνιο στο www.ricardo.gr.

Η κάθε δημοπρασία θα έχει διάρκεια 1 εβδομάδα. Η ενέργεια ξεκινά την Πέμπτη 2 Ιουνίου με την πρώτη δημοπρασία του υπογεγραμμένου t-shirt των Iron Maiden.

Τα έσοδα των δημοπρασιών θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα “PRAKSIS” για την εφαρμογή και την υλοποίηση προγραμμάτων ανθρωπιστικής και ιατρικής δράσης.

Το www.ricardo.gr καλεί τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν το συναρπαστικό κόσμο των online δημοπρασιών. Με ένα απλό κλικ, τα μέλη της ιστοσελίδας έχουν τη δυνατότητα να «χτυπήσουν» μέσα από τις δημοπρασίες τα μοναδικά αυτά προϊόντα σε προνομιακές τιμές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube