Ποιες είναι οι περιπτώσεις των Πορτογάλων που έχει στα υπόψη του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα , η αναθέρμανση της υπόθεσης Πεγεράνο , οι δυσκολίες της επιστροφής του Μάτος στην Παιανία αλλά και ποια ονόματα προκρίνονται για την θέση του τεχνικού διευθυντή.

* Γιατί στο λιμάνι θεωρούν σίγουρη την μεταγραφή του Μαρκάνο , η στάση αναμονής για τον Κοστάντσο και ποιες προοπτικές ποδοσφαιριστών της Μονακό ανοίγονται πλέον για τον Ολυμπιακό μετά τον υποβιβασμό της ομάδας του Πριγκιπάτου.

* Ποιο είναι το προφίλ του Κοντοέ που θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ αλλά και οι περιπτώσεις των ελεύθερων παικτών από την Ισπανία που «ψάχνει» ο Χιμένεθ.

* Τις πρώτες σκέψεις του Μανόλο Χιμένεθ για την «γαλανόλευκη» 11άδα ενόψει του αγώνα με την Μάλτα.

* Η Σ/Τ των ανθρώπων του Ηρακλή για τον υποβιβασμό του «Γηραιού» στην Football League σε ξενοδοχείο των Αθηνών. Ποια είναι η πρόταση που έχει ο ΠΑΟΚ από το Ανόβερο για τον «Σάλπι» και ποια «9άρια» κοιτάζει στην αγορά ο Άρης. Μεταδίδει από το στούντιο της Θεσσαλονίκης ο Κωστής Ραπτόπουλος.

* Η κλήρωση των διαιτητών του 3ου αυριανού τελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αλλά και η κλήση του Τεόντοσιτς σε απολογία. Η επιμονή του Μπουρούση να αποσυρθεί από την Εθνική.

* Πως η Βουλιαγμένη ισοφάρισε σε 1-1 την σειρά των τελικών απέναντι στον Ολυμπιακό στο Πόλο.

* Ρεπορτάζ από τους αγώνες Ξιφασκίας που διοργάνωση η ΑΕΚ το Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ με αφορμή την επέτειο από την άλωση της Κωσταντινούπολης.

* Τις επιδόσεις που έγιναν στο τουρνουά «Παπαναστάσεια» στις εγκαταστάσεις του Πανελλήνιου με κορυφαία αυτή του Μιχάλη Σταματόγιαννη με 20,02 στην σφύρα.

* Πως η Σουόνσι νίκησε με 4-2 την Ρέντινγκ και έγινε η 1η ομάδα από την Ουαλία που θα συμμετάσχει στην μεγάλη κατηγορία από το 1992 που ιδρύθηκε η Πρέμιερ Λίγκ αλλά και γκολ από το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube