Δεν είναι ο Τζόκερ.

Δεν είναι ο Γρίφος ή ο Διπρόσωπος.

Ούτε καν ο Πιγκουίνος.

Ο Κρίστοφερ Νόλαν διαχωρίζει τη δική του γκαλερί κακοποιών-εχθρών του Μπάτμαν και… σερβίρει «ολόφρεσκο» (στη μεγάλη οθόνη) χαρακτήρα: τον Μπέιν!

Ένα χρόνο -και κάτι ψιλά…- πριν την πρεμιέρα της ταινίας ''The Dark Knight Rises'' (στις 20 Ιουλίου 2012), η Warner Bros έδωσε στην κυκλοφορία μία πρώτη φωτογραφία του νέου εχθρού του Σκοτεινού Ιππότη, που θα υποδυθεί ο Τομ Χάρντι!

Ένας Χάρντι, απλά, εξαιρετικός στο ρόλο του Μπρόνσον, στην ομώνυμη ταινία, που, πρόσφατα, μάλιστα, συνεργάστηκε ξανά με τον Νόλαν, στο ''Inception''.

Ποιος είναι, όμως, ο Μπέιν…

Για τους φανατικούς του κόμικ είναι πασίγνωστος…

Είναι εκείνος που έσπασε (κι όμως) την πλάτη του Μπάτμαν στο τεύχος "Knightfall", που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 1993, στο… ντεμπούτο του, μάλιστα, ως εχθρός του ανθρώπου-νυχτερίδα!

Βρίσκεται, διαρκώς, σε εξαιρετική, φυσική κατάσταση (τιγκαρισμένος στα στεροειδή), είναι διάνοια και… ειδικός στη στρατηγική, τις πολεμικές τέχνες και στο να… την κάνει!

Εκτός, λοιπόν, από τη νέα Κατγούμαν (Αν Χάθαγουεϊ), ο Σκοτεινός Ιππότης θα έχει άλλον έναν κακοποιό να του… αποσπά την προσοχή.

Το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: ο Μπέιν θα σπάσει και πάλι την πλάτη του Μπάτμαν;

Υπομονή…

Προς το παρόν, δείτε μία από τις αρκετές μάχες που έχουν δώσει οι δυο τους σε… animation επίπεδο:



Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube