Έφτασε πλέον η ώρα της κρίσης στις 10 πόλεις που διεξάγεται το N’JOY UNI-League. Από την Κυριακή 15 Μαΐου και μέχρι την Κυριακή που μας έρχεται ολοκληρώνονται οι Τελικοί σε όλες τις πόλεις να έχουμε πλέον και την ακριβή σύνθεση της Πανελλήνιας Τελικής Φάσης (27-29/5) όπου και θα αναμετρηθούν τα θηρία για μία θέση στο πάνθεον των Πρωταθλητών της διοργάνωσης.

Στην Αθήνα όσες ομάδες εξασφαλίσουν εισιτήριο για τα ημιτελικά, αυτόματα κλείνουν και μία από τις 16 θέσεις για την Τελική Φάση. Αυτή τη στιγμή τα θεωρητικά φαβορί είναι η κάτοχος του αθηναϊκού τίτλου και περσινή πανελλήνια φιναλίστ Λούκυ Λούκ, η Ramrod FC που συγκέντρωσε στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού πολλά αστέρια από άλλες ομάδες, η CSKA Psofias που σε ένα επεισοδιακό αγώνα επικράτησε των ΤΕΦΑΑ 3, και οι Amigos που στα πέναλτυ πέταξαν έξω την ομάδα ΣΑΕΑ - Άμπαλοι. Φυσικά τα προγνωστικά είναι πάντα προγνωστικά και όλα μπορούν να ανατραπούν…

Στην Θεσσαλονίκη οι Medisof PC είναι πάντα το αδιαφιλονίκητο φαβορί (με τόσους τίτλους στην πρόσφατη ιστορία τους) ενώ και οι X men με τα Λυκόσκυλα έχουν πολύ καλές πιθανότητες να μπουν στην διάδα που ταξιδεύει στην Αθήνα! Στο Ηράκλειο οι δύο ομάδες που προκρίθηκαν είναι οι Στεφίτες με τους Just Cavali με τους πρώτους να παίρνουν στα πέναλτυ τον τίτλο του πρωταθλητή σε τοπικό επίπεδο. Στο Βόλο οι δύο ομάδες είναι οι Άμπαλοι με τους Galacticos με τους δεύτερους να κερδίζουν 4-2 την κάτοχο του τίτλου. Στη Χαλκίδα η Assenza φαντάζει φαβορί για τον τίτλο και αντίστοιχα στο Ρέθυμνο η Align που μετρά το 2009 και το 2011 δύο σερί χάλκινα Πανελλήνια μετάλλια πήρε ήδη την 1η θέση. Στην Πάτρα, η μάχη των προγνωστικών γίνεται επί ίσοις όροις ανάμεσα σε Ναυάγια και Παλέμπα. Από Κύπρο ας κρατήσουμε ακόμα ένα ερωτηματικό για τους δύο εκπροσώπους στο Final-16 καθώς Λευκωσία και Λεμεσός δίνουν ακόμα τις μάχες τους σε Φάση Προημιτελικών. Η Orange είναι πάντα ένα φαβορί αλλά η παντελής ανανέωση του ρόστερ μας κάνει να είμαστε επιφυλακτικοί.

Η αγωνία λοιπόν κορυφώνεται και όπως βλέπουμε, τουλάχιστον ένα 50% των ομάδων της Τελικής Φάσης, χρόνο με το χρόνο μένει σταθερό, γεγονός που αποδεικνύει πως οι ομάδες που δημιουργούν γερό κορμό, είναι στο χέρι τους να πρωταγωνιστούν κάθε χρόνο, κάτι άλλωστε που συμβαίνει και σε όλα τα θεσμοθετημένα Πρωταθλήματα του κόσμου!

Η ΑΝΕΚ LINES θα ταξιδέψει και πάλι πολύ κόσμο! Δεν είναι τυχαία η συμμετοχή της στον θεσμό του N’JOY UNI-League. Τo Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Φοιτητών & Σπουδαστών αποτελεί ιδανικό «τόπο» ώστε να επενδύσει μία ακτοπλοϊκή εταιρία του εύρους της ΑΝΕΚ LINES. Άλλωστε η Κρήτη είναι ένα νησί που οι φοιτητές το γεμίζουν, είτε λόγω σπουδών, είτε λόγω διακοπών και οι συνειρμοί που γίνονται με την ενέργεια είναι απλοί! Στην τελική Φάση η ΑΝΕΚ LINES ταξιδεύει 6 ομάδες από Ρέθυμνο και Ηράκλειο (τόσο για το Πρωτάθλημα, όσο και για το Κύπελλο).

Ο όμιλος PEOPLECERT είναι ο έτερος υποστηρικτής που ρίχνει λάδι στη μηχανή του ενόψει των τελικών! Ο λόγος; Γνωστός! Όλοι οι νικητές θα απολαύσουν σημαντικά προνόμια και εκπτώσεις σε διάφορες πιστοποιήσεις του Ομίλου με επίκεντρο το ECDL και το City & Guilds. Και εδώ είναι περιττό να πούμε πόσο πολύ τα προϊόντα του Ομίλου Peoplecert συνδέονται με το φοιτητικό κοινό. Η παρουσία του λοιπόν αναμένεται δυναμική αυτές τις τελευταίες μέρες του Μαΐου, οπότε και θα διανείμει τα δώρα…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube