«Σύγχρονη πρακτική» των ομάδων χαρακτήρισε τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών ο Νίκος Λυράκης, σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό. Ο τεχνικός διευθυντής της Κέρκυρας κλήθηκε να απαντήσει σχετικά με την περίπτωση παραχώρησης του Ντίμι Κωνσταντόπουλου και ουσιαστικά άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί ο έμπειρος τερματοφύλακας, εφόσον οι «Φαίακες» ικανοποιηθούν από τα ανταλλάγματα.

Αναλυτικά, όσα είπε ο κ. Λυράκης στο «Start»:

«Η πώληση ποδοσφαιριστών αποτελεί μια σύγχρονη πρακτική. Για να μπορέσουν να επιβιώσουν ομάδες όπως εμείς, ψάχνουν να βρουν τέτοιου είδους ευκαιρίες. Στη σημερινή οικονομική πραγματικότητα, αλλά και στην ποδοσφαιρική λογική που υπάρχει σε όλο τον πλανήτη, δεν μπορείς να αγνοήσεις το ενδεχόμενο της πώλησης ενός παίκτη. Την οποία εγώ, λόγω και του επαγγέλματος που κάνω, την θεωρώ απαραίτητη 1000% στην προοπτική και στο μέλλον αυτής της ομάδας. Πρέπει αυτή η ομάδα να μάθει και να μπορεί να είναι αυτάρκης».

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μίλησε ακόμη και για το τι προτίθεται να πράξει η διοίκηση αναφορικά με τους παίκτες τα συμβόλαια των οποίων λήγουν (Μακρής, Βενέτης, Στολτίδης, Επστάιν, Μαϊστόροβιτς) και απάντησε:

«Πρόθεσή μας είναι τα παιδιά αυτά να παραμείνουν στην ομάδα, διότι θέλουμε να διατηρηθεί ο βασικός κορμός. Εξαιρώ την περίπτωση του Επστάιν, που δεν είναι στο χέρι μας αυτή τη στιγμή. Από εκεί και πέρα, στο μπάτζεντ έχουμε βάλει κάποια όρια, τα οποία ούτε έχουμε πρόθεση να ξεπεράσουμε, ούτε θέλουμε να διακυβεύσουμε κάποια πράγματα που στην ομάδα είναι πολύ πιο σημαντικά στη λειτουργία της από κάποιο πρόσωπο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθανασίου: «Έχει μία μεγάλη ευκαιρία απόψε ο Παναθηναϊκός, που δεν πρέπει να αφήσει να πάει χαμένη»

Συνελήφθη security στο «Κλ. Βικελίδης» επειδή άφησε οπαδό να μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο

Τσορμπατζόγλου: «Πιεσμένος ο ΠΑΟΚ λόγω των κακών αποτελεσμάτων-Αρκετές αλλαγές ο Λουτσέσκου»

Τσανάκας: «Το μομέντουμ είναι με τον Ολυμπιακό, αλλά πρέπει να φανεί και μέσα στο γήπεδο»

Παγκάκης: «Παίζει πολλά απόψε ο Παναθηναϊκός, έχει την αύρα να κερδίσει τον Ολυμπιακό»

Λόβρεν: «Ο τρόπος που με αγκάλιασε ο ΠΑΟΚ με έκανε να νιώσω σαν να είμαι τρία χρόνια εδώ»

ΑΕΚ: Έξι παίκτες στο όριο των καρτών

Stoiximan Super League: Το ντέρμπι των «πρέπει» στο ΟΑΚΑ και ο ΠΑΟΚ που κυνηγάει την πρωτιά

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ντέρμπι με μεγάλο «πρέπει» και για τους δυο αιώνιους!

Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ: Ευκαιρία για... εξιλέωση στη Λιβαδειά για τους Θεσσαλονικείς