Το όνομα του Νίκου Νιόπλια είναι ένα από αυτά που ακούγονται πιο έντονα για να αντικαταστήσουν τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο του Ατρομήτου, σε περίπτωση που ο τελευταίος αποχωρήσει από την ομάδα του Περιστερίου.

Τα σενάρια που φέρνουν τον Δώνη κοντά στον Παναθηναϊκό έχουν υποχρεώσει τους διοικούντες την ομάδα του Περιστερίου να έχουν τα… μάτια τους ανοιχτά. Για την ακρίβεια εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις τεχνικών, που τη δεδομένη στιγμή είναι ελεύθεροι και θα μπορούσαν να συνεχίσουν το επιτυχημένο έργο του Δώνη.

Εκτός του Νιόπλια, ακούστηκε και το όνομα του Παύλου Δερμιτζάκη, αλλά, όπως όλα δείχνουν, το μόνο σίγουρο είναι πως ο άνθρωπος που θα αντικαταστήσει τον Δώνη (εφόσον αυτός αποχωρήσει) θα είναι Έλληνας.

Πρόταση σε Μπαζίνσκι, μόνο οι υπογραφές για Μακρή

Πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του Μαρτίν Μπαζίνσκι κατέθεσαν οι διοικούντες τους «κυανόλευκους». Στο μεταξύ, μετά τις… μαζεμένες αποχωρήσεις παικτών, έρχεται και μία μεταγραφή!

Ο λόγος για τον Γιώργο Μακρή, ο οποίος πραγματοποίησε μία καλή χρονιά στην Κέρκυρα που δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ανθρώπους του συλλόγου του Περιστερίου και για να ολοκληρωθεί ο... "γάμος", το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές.

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube