Κάθε άλλο παρά αντίθετος με την πρωτοβουλία των «Supporters» εμφανίστηκε ο Πόλυς Χατζηιωάννου.

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο της συζήτησης στη σχολή Μωραΐτη, ο πρώην μέτοχος της ΑΕΚ τόνισε ότι θα πρέπει το πλάνο να παρουσιαστεί πριν κριθεί και δήλωσε καταρχήν θετικός να συμμετάσχει και ο ίδιος.

«Βλέπω με πολύ θετικό μάτι αυτή την κίνηση. Όπως κι εσείς, έτσι και εγώ, περιμένω να δω πρώτα τι θα πουν οι Supporters και πως θα αναλύσουν αυτό το πλάνο για να δω πως θα κινηθώ. Είμαι όμως θετικός σε μία τέτοια προοπτική», τόνισε στο aek365.gr ο Χατζηιωάννου -που δεν θέλησε να απαντήσει αν του έχει γίνει κρούση απ’ την ΠΑΕ για να αναμειχθεί.

Ερωτώμενος, δε, για το αν θεωρεί τίμιο το να κληθεί ο κόσμος να πληρώσει χρέη άλλων διοικήσεων -προκειμένου να βγάλει την ομάδα από την δύσκολη οικονομική θέση- ο πρώην μέτοχος της «Ένωσης» δεν έδειξε να συμφωνεί με αυτή την προσέγγιση του θέματος:

«Δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με την τιμιότητα. Η πρόσκληση αυτή αφορά τους εύπορους ΑΕΚτζήδες, που πρέπει όλοι να συμμετάσχουν -όχι για να πληρώσουν τα χρέη των προηγούμενων διοικήσεων, αλλά για να ανεβάσουν την ομάδα της καρδιάς τους ένα επίπεδο πιο πάνω και πρέπει όλοι να συμμετάσχουν σε αυτό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
TAGS: A.E.K.