Νέος τίτλος, νέο t-shirt! Η ΑΕΚ, 9 χρόνια μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας επί του Ολυμπιακού, πανηγύρισε την κατάκτηση ενός τίτλου που εμπλούτισε τη συλλογή της και το γιορτάζει μαζί με τον κόσμο της. Ο Δικέφαλος Αετός είναι Κυπελλούχος για το 2011 και εσύ έχεις την ευκαιρία να πάρεις μέρος στη γιορτή.

Η ΑΕΚ έσπασε το γρουσούζικο 13 και πανηγύρισε το 14ο Κύπελλο της ιστορίας της, νικώντας στον τελικό τον Ατρόμητο με σκορ 3-0 και αφού πρώτα είχε αποκλείσει Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ σε διπλά παιχνίδια. Η Ένωση στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας και πέρα από τις φωτογραφίες και τα αναμνηστικά video, το Sportfm-shop.gr σου δίνει τη δυνατότητα να κρατήσεις μια για πάντα τις αναμνήσεις μιας ακόμη μεγάλης επιτυχίας. Το T-shirt για την επιτυχία της αγαπημένης σου ομάδας είναι απλό και εμβληματικό...όπως ακριβώς και ο Δικέφαλος με τα τρία γράμματα ακριβώς στο στήθος κάθε οπαδού!

Άμεσα, εύκολα και γρήγορα μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας είτε μέσω Ίντερνετ στο www.sportfm-shop.gr ή στο τηλέφωνο 210 6753 028 και πληρώστε με αντικαταβολή (πληρωμή όταν παραλάβετε) ή με πιστωτική κάρτα.

Για να δείτε το ολοκαίνουριο T-shirt της κυπελλούχου ΑΕΚ, κάντε κλικ εδώ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube