Τη λύση της συνεργασίας της με τον Πασχάλη Μελισσά ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος. Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου του Περιστερίου, Γιάννης Αγγελόπουλος, σε συνάντηση που είχε με τον εκπρόσωπο του παίκτη, του γνωστοποίησε ότι οι δρόμοι των δύο πλευρών θα χωρίσουν τυπικά στις 30 Ιουνίου, όταν θα λήξει η χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Έπειτα από 3 χρόνια, Ατρόμητος και Πασχάλης Μελισσάς θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Γιάννης Αγγελόπουλος συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του παίκτη και του γνωστοποίησε ότι η συνεργασία τους θα τερματιστεί τυπικά στις 30 Ιουνίου που εκπνέει η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του Πασχάλη Μελισσά.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί θερμά τον Πασχάλη Μελισσά για την προσφορά του στη ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του που έχει αρκετό δρόμο ακόμη μπροστά της.

Ο ποδοσφαιριστής φεύγει από την ομάδα έχοντας φορέσει συνολικά 69 φορές τη φανέλα με το αστέρι, εκ των οποίων 31 συμμετοχές στη Β’ Εθνική και 5 γκολ την περίοδο 2008-09, 20 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα και 1 γκολ την περίοδο 2009-10 και 18 συμμετοχές την περίοδο 2010-11. Επίσης αγωνίστηκε 7 φορές στο Κύπελλο Ελλάδας
».

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube