Ήταν αναμενόμενο, πλέον είναι και επίσημο. Το συμβόλαιο του Νίκου Καραγεωργίου ανανεώθηκε από τη διοίκηση του Εργοτέλη για άλλα δύο χρόνια. Έτσι οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία, η οποία άρχισε το Φεβρουάριο του 2006.

«Για ακόμη μια φορά ο Εργοτέλης αποδεικνύει ότι επενδύει στους ανθρώπους και στηρίζει έμπρακτα τους συνεργάτες και βασικούς συντελεστές της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται στον σύλλογο», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Δημήτρης Παπουτσάκης, και πρόσθεσε: «Ο Νίκος Καραγεωργίου είναι ένας από τους συντελεστές αυτούς και για τούτο το λόγο οι συζητήσεις για την ομάδα της νέας περιόδου ξεκίνησαν από εκείνον. Τούτη η ανακοίνωση αποτελεί ουσιαστικά το αποτέλεσμα των συζητήσεων και της συμφωνίας ανάμεσα στον πρόεδρο Απόστολο Παπουτσάκη και τον προπονητή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Νίκο αφ’ ενός διότι έχει δεθεί με τον Εργοτέλη και το όραμά μας για την ομάδα και θέλει μαζί να το υλοποιήσουμε και αφ’ ετέρου γιατί η συμφωνία μας επιτεύχθηκε στο πλαίσιο των νέων οικονομικών συγκυριών – συνθηκών που επικρατούν στη χώρα και που έχουν πλήξει και το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ο 48χρονος προπονητής με τη σειρά του είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον πρόεδρο του Εργοτέλη για το γεγονός ότι μου ανέθεσαν και πάλι για τα επόμενα δύο χρόνια τις τύχες της ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα η εμπιστοσύνη που μου δείχνει η διοίκηση και κυρίως η οικογένεια Παπουτσάκη. Τέλος θέλω να υποσχεθώ και να διαβεβαιώσω όλους τους φιλάθλους του Εργοτέλη ότι θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, βάζοντας την ομάδα πάνω από το προσωπικό μου συμφέρον, για να υλοποιεί κάθε χρόνο τους στόχους της».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπενίτεθ: «Ενέργεια και ποιότητα από Τετέι - Οι επιστροφές ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας»

Τετέι: «Αυτά μου δείχνει ο Μπενίτεθ, φάνηκε αυτό - Δεν τρελαίνομαι για το γκολ, θα μπει όταν πρέπει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την ισοπαλία στο Άρης-ΑΕΚ και τη νίκη του Παναθηναϊκού

Διπλή αντίδραση από ΑΕΚ: «Το να μιλάει ο Ολυμπιακός για διαιτησία, προκαλεί γέλιο» και το φάουλ στον Γιόβιτς

Πινέδα: «Να κάνουμε αυτοκριτική με πρώτο εμένα»

Αθανασίου: «Σωστή η νοοτροπία του Παναθηναϊκού - Θετικοί οι Ζαρουρί και Πελίστρι»

Τριάρα από το ημίχρονο με κεφάτο Τετέι: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανσερραϊκού

Νικολογιάννης: «Θωρηκτό που έλειπε από την επίθεση του Παναθηναϊκού ο Τετέι»

Κουβεντίδης: «Δεν ξέρω αν στις ταβέρνες αναλύονται και φάσεις σαν και αυτή στο Χαριλάου»

Χιμένεθ: «Έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Ντούντου - Δεν θέλω να ξέρω τι είδαν και τι είπαν στο VAR»