Αποφασισμένος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε να ανακληθεί από τον ΟΠΑΠ η απόφαση για παρακράτηση του πριμ συμμετοχής στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, λόγω των όσων έγιναν στο ΟΑΚΑ, είναι ο Ατρόμητος. Η ΠΑΕ σε πρώτη φάση θα ζητήσει ακρόαση από τον οργανισμό και σε περίπτωση που δεν υπάρξει αποτέλεσμα είναι έτοιμη να προχωρήσει σε καταγγελία της υφιστάμενης σύμβασης.

Στην διοίκηση της ομάδας του Περιστερίου ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να δεχθούν την απόφαση του ΟΠΑΠ σύμφωνα με την οποία θα παρακρατηθεί από την ομάδα το πριμ ύψους 100 χιλιάδων ευρώ για την συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΚ, λόγω των επεισοδίων στο ΟΑΚΑ.

Ο Ατρόμητος θα ζητήσει ακρόαση από τον ΟΠΑΠ μέσα στις προσεχείς ημέρες επί του θέματος, ωστόσο αν δεν υπάρξει ανάκληση της συγκεκριμένης απόφασης η διοίκηση της ομάδας σκέφτεται να προχωρήσει σε καταγγελία της υφιστάμενης σύμβασης, κάτι με το οποίο έχει απειλήσει ήδη από την δική του μεριά και ο ΟΠΑΠ.

Παράλληλα, στον Ατρόμητο θα κάνουν γνωστό ότι θα σταματήσουν οποιαδήποτε προβολή σε σχέση με προϊόν του ΟΠΑΠ ενώ θα βγάλουν και από την φανέλα τους του σήμα του «ΛΟΤΤΟ» που είχαν καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube