Η εταιρεία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α.Ε. (The Football Team), κυρίαρχος στο χώρο προμήθειας αθλητικού υλικού του Ελληνικού ποδοσφαίρου, παραμένει στρατηγικός συνεργάτης της Puma Hellas S.A. στο ποδόσφαιρο για τα επόμενα χρόνια. Έχει ιδρυθεί από τον Ηλία Αρμόδωρο και στελεχώνεται από έμπειρους επαγγελματίες, ικανούς να ανταποκρίνονται απόλυτα στις απαιτήσεις της αγοράς, ακόμη και σε περιόδους κρίσης με ενεργό συμπαραστάτη πάντα την μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα, την PUMA.

Από το 2009 η The Football Team ξεκίνησε μία πρωτοποριακή συνεργασία με την ΕΕΠ Β’ & Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, με στόχο την προμήθεια αθλητικού υλικού Puma σε προνομιακές τιμές για όλες τις ομάδες της Β’ & Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η πετυχημένη συνεργασία αυτή ανανεώθηκε και για τη σεζόν 2011-2012 και οι δειγματισμοί έχουν ήδη ξεκινήσει.

Επίσημη Μπάλα του Πρωταθλήματος η PUMA
Επιπλέον, η επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος Football League & Football League 2 θα είναι και πάλι Puma, με χορηγία συνολικά 5.000 μπαλών POWER CAT 1.10 για όλες τις ομάδες.

Η επιτυχημένη συνεργασία με τις ομάδες Δ΄ Εθνικής συνεχίζεται
Όσων αφορά τις ομάδες της Δ’ Εθνικής, τα περσινά οικονομικά πακέτα θα ισχύουν και φέτος με ακόμη πιο οικονομικές προτάσεις και προσφορές. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210 48 28 007, info@thefootballteam.eu και επισκεφτείτε μας στο www.thefootballteam.eu.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube