Πρωταγωνιστή τον κόσμο θέλει το πλάνο για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ, που δεν έχει μετόχους με διάθεση να συνεχίσουν να χρηματοδοτήσουν την ομάδα, αλλά ούτε και σωτήρες… Γι' αυτό και η συμμετοχή του κόσμου κρίνεται ως η μοναδική βιώσιμη λύση.

Όπως αναφέρει η SportDay, o Πέτρος Παππάς επιχειρεί… διακριτική έξοδο, παραχωρώντας μέρος των μετοχών του (το 10%) στους Supporter's και αυτοί, με τη σειρά τους, ετοιμάζουν άνοιγμα στον κόσμο για να τον κάνουν σταδιακά μεγαλομέτοχο!

Το φιλόδοξο σχέδιο των τριάντα μελών των Supporter's, τα οποία, μαζί με όσους οπαδούς συνδράμουν, θα προσπαθήσουν να συστήσουν ανώνυμη εταιρεία, δεν έχει πάρει την τελική του μορφή: σε αυτό υπάρχουν διαβαθμίσεις και δεν έχουν καθοριστεί ακόμη τα προνόμια που θα απολαμβάνει κάθε «μέτοχος», αφού, ανάλογα με το ποσό που θα βάζει, θα έχει και κάποια δικαιώματα.

Εφικτός στόχος, σύμφωνα με τους εμπνευστές του εγχειρήματος, όπως αναφέρει η ''SD'' είναι η συγκέντρωση άμεσα, μέχρι τον Ιούνιο, δηλαδή, 1,5-2 εκατ. ευρώ.

Το ιδανικό σενάριο, βέβαια, θα ήταν να συγκεντρωθεί ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ, αλλά αυτό κρίνεται… επιστημονικής φαντασίας.

Στην ανώνυμη εταιρεία που θα συσταθεί, θα παραχωρήσει το 10% των μετοχών του ο Πέτρος Παππάς, ενώ, όσο αυξάνεται η συμμετοχή του κόσμου, θα αυξάνεται και το μερίδιο των μετοχών της εταιρείας αυτής.

Με απώτερο στόχο, όπως γίνεται αντιληπτό, να… εκτοξευτεί το μερίδιο σε τέτοιο ποσοστό, ώστε ο κόσμος να είναι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας!

Όπερ σημαίνει… διακριτική αποχώρηση του Πέτρου Παππά.

Ο εκ των μεγαλομετόχων της Ένωσης έχει εκφράσει… αρκετές φορές την επιθυμία του να αποδεσμευτεί και παραχωρώντας, σταδιακά, τις μετοχές του στους Supporter's και τους φίλους της ΑΕΚ που θα χρηματοδοτούν την ομάδα, θα μπορέσει να απεμπλακεί, εμμέσως, αφού το ποσοστό του (32% σήμερα) θα συρρικνωθεί όσο θα αυξάνεται το ποσοστό της εταιρείας που θα συσταθεί…

Πρόθεση των Supporter's είναι να παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου τη μεθεπόμενη εβδομάδα, προκειμένου να παρουσιάσουν το πλάνο.

Ένα πλάνο αρκετά φιλόδοξο, πάντως, που ναι μεν εμφανίζεται ως μονόδρομος, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολη η επιτυχία του αυτή την εποχή…

Φουλ για Γεωργιάδη!

Ο μάνατζερ του Γιώργου Γεωργιάδη βρέθηκε χθες (27/4) στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για να συζητήσει με τον Άρναρ Γκρέταρσον! Όπως αναφέρει, χαρακτηριστικά, η «ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ», ο εκπρόσωπος του 24χρονου μεσοεπιθετικού βρέθηκε στα Σπάτα και στο γραφείο του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης και οι δύο άνδρες συζήτησαν το πλαίσιο απόκτησης του ποδοσφαιριστή του Πανσερραϊκού, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2012. Ο παίκτης, αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, θέλει να φορέσει τα κιτρινόμαυρα και αν η ομάδα των Σερρών δεν τον δώσει σε λογική τιμή, σκέφτεται εξαγορά του τελευταίου χρόνου του συμβολαίου του για να φύγει. Κάτι που έχει δικαίωμα να κάνει, βάσει του κανονισμού της FIFA για τους παίκτες άνω των 23 ετών. Ο μάνατζέρ του, Παύλος Τοπίδης, μαζί με τον Γκρέταρσον συζήτησαν ξανά τις λεπτομέρειες της υπόθεσης…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.