Τα πρώτα 32.000 εισιτήρια έκαναν… φτερά, τα 2.500 επιπλέον που εξασφαλίστηκαν είχαν την ίδια τύχη, αλλά η επιθυμία του κόσμου της ΑΕΚ να δει την αγαπημένη του ομάδα να (διεκδικεί και) να κατακτά έναν τίτλο μετά από εννέα χρόνια δεν κορέστηκε. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ αφουγκραζόμενη ότι η ζήτηση ξεπερνά κατά πολύ την προσφορά, κατέθεσε εγγράφως το βράδυ της Τετάρτης αίτημα για την εξασφάλιση κι άλλων εισιτηρίων.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της «Ένωσης» ζητεί από την ΕΠΟ και την αστυνομία να ανοίξει έστω και μισή θύρα από αυτές που έχουν κρατηθεί ως νεκρές ζώνες για λόγους ασφαλείας. Η απάντηση της αστυνομίας στο αίτημα της ΑΕΚ αναμένεται την Πέμπτη και είναι αμφίβολο αν θα είναι θετική. Οι αρχές δεν δέχονται εκπτώσεις στην ασφάλεια της διεξαγωγής της αναμέτρησης, αλλά στις τάξεις του «Δικεφάλου» υπάρχει αισιοδοξία πως θα μπορέσουν να παρέχουν σε λίγες εκατοντάδες ακόμη φίλους της ομάδας τη δυνατότητα να δουν τον μεγάλο αγώνα.

Κλειστά χαρτιά από Χιμένεθ την Τετάρτη

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θέλησε να αποκαλύψει τα χαρτιά του στην προπόνηση της Τετάρτης. Ο 47χρονος τεχνικός έκανε αρκετές δοκιμές που μοιάζει απίθανο να εφαρμοστούν στον ερχόμενο αγώνα. Όλα πάντως δείχνουν πως θα προτιμηθεί το 4-4-2 (ή 4-3-1-2) με τους Σάχα, Γεωργέα, Καράμπελα, Δέλλα, Ματέος ή Μανωλά, Ντιόπ, Μάκο, Μίτσελ, Λυμπερόπουλο, Σκόκο και Μπλάνκο ή Μπαχά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
TAGS: A.E.K.