Συνάντηση με άνθρωπο της διοίκησης της Γιουβέντους είχε πριν από λίγες ημέρες ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Αυτό αποκαλύπτουν σημερινά δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, ουσιαστικά φουντώνοντας τις φήμες που θέλουν τον τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι να αποτελεί παρελθόν το καλοκαίρι από την αγγλική ομάδα και να αναλαμβάνει αυτόν της «Μεγάλης Κυρίας».
Η συνάντηση αυτή έγινε στις 13 Απριλίου στο Λονδίνο υποστηρίζει η Mirror και –μάλιστα- κάνει λόγο ότι ο Μαντσίνι με τον εκπρόσωπο της Γιουβέντους έχουν προγραμματίσει κι άλλες συναντήσεις στις επόμενες ημέρες.
Φυσικά, επί τάπητος τέθηκε το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Γιουβέντους, αλλά –σύμφωνα με τα δημοσιεύματα- προχώρησαν και σε άλλα ειδικότερα ζητήματα, όπως το μεταγραφικό μπάτζετ και οι «στόχοι».
