Μετά από τέσσερις μέρες ξεκούρασης, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις της ομάδας. Το πρωί της Δευτέρας οι «κιτρινόμαυροι» συγκεντρώθηκαν στο κέντρο των Σπάτων και έδειξαν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και… ορεξάτοι.

Η προοπτική κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας αποτελεί ισχυρό κίνητρο για τον Μανόλο Χιμένεθ και τους παίκτες του, που το Σάββατο αντιμετωπίζουν τον Ατρόμητο και θα προσπαθήσουν να βάλουν τέλος σε εννέα «στείρα» από τίτλους χρόνια.

Η προπόνηση της Τρίτης είναι προγραμματισμένη για τις 11.00 και θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου. Μετά το τέλος της αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας θα κάνει δηλώσεις ενόψει του τελικού Κυπέλλου.

Στο μεταξύ, δεν αποκλείεται στα χέρια των φίλων της ΑΕΚ να φτάσουν επιπλέον 2.500 εισιτήρια για τον τελικό του Σαββάτου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση της «Ένωσης» προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με την ΕΠΟ ώστε να πάρει κάποια «μαγικά» χαρτάκια ακόμη. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο συμβεί, θα βγουν στην κυκλοφορία την Τετάρτη κι έτσι περίπου 35.000 οπαδοί της ΑΕΚ θα βρεθούν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.