Την απογοήτευση τους εξέφρασαν μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου τόσο ο Ζιλμπέρτο Σίλβα όσο και ο Σεντρίκ Καντέ. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος του Παναθηναϊκού στάθηκε κυρίως στα εξωαγωνιστικά λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Δεν έχω δει ξανά στον κόσμο τέτοιου είδους παιχνίδι».

«Στο β’ ημίχρονο ήμασταν καλοί αλλά δυστυχώς δεχθήκαμε άλλο ένα γκολ και δεν είχαμε χρόνο αντίδρασης. Δεν θέλω να μιλήσω για διαιτητή. Δεν έχω δει ξανά στον κόσμο τέτοιου είδους παιχνίδι. Δεν θέλω να πω περισσότερα», είπε ο Σίλβα και πρόσθεσε: «Είναι δύσκολο για μένα ότι δεν θα πήραμε τίτλο αλλά θα παίξουμε στα play-offς. Ήρθα εδώ για να βοηθήσω την ομάδα ως επαγγελματίας. Εάν υπάρχουν καταστάσεις εκτός γηπέδου που δεν μπορούμε να παρέμβουμε, τότε είναι πολύ άσχημο».

Από την άλλη ο κεντρικός αμυντικός του «τριφυλλιού» σχολίασε την εικόνα που έδειξε η ομάδα του και τόνισε πως πρέπει να διορθωθεί ενόψει play-offs:

«Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για το ματς. Δεν παίξαμε σωστά. Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Πρέπει να αποδείξουμε στη συνέχεια ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να κερδίζουμε όλα τα ματς. Χάσαμε το παιχνίδι από τον τρόπο που το ξεκινήσαμε. Πρέπει να διορθώσουμε πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτή είναι η δουλειά μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ