Στο γεγονός ότι οι παίκτες του ήθελα περισσότερο από εκείνους του Παναθηναϊκού απέδωσε τη νίκη του Πανσερραϊκού με 1-0 ο Παύλος Δημητρίου. Ο τεχνικός των «λιονταριών» τόνισε πως το μόνο που τον ενόχλησε ήταν τα συνθήματα κατά του Πέτρου Θεοδωρίδη.

«Φάνηκε πως ο Πανσερραϊκός ήθελε περισσότερο τη νίκη, έπαιξε με περισσότερο πάθος και στο τέλος δικαιώθηκε. Αυτό που μας ενδιέφερε εμάς ήταν όταν ο Παναθηναϊκός είχε την μπάλα να μην ανεβάσει ρυθμό και αυτό το πετύχαμε σε όλο το ματς. Αντίθετα, όταν είχαμε εμείς την μπάλα θέλαμε γρήγορες επιθέσεις. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να αυξήσουμε το σκορ και ο αντίπαλος είχε μια φάση στο τελευταίο λεπτό.

Είχαμε ποιοτικές στιγμές μέσα στο ματς, οι παίκτες ήταν συγκεντρωμένοι σ’ αυτό που έπρεπε να κάνουν, αφού το κίνητρο ενάντια στον Παναθηναϊκό ήταν μεγάλο και στο τέλος δικαιωθήκαμε, παίρνοντας το ματς.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, ήταν πολύ καλοί και εύχομαι να συνεχίσουν έτσι. Θα ήμουν περισσότερο χαρούμενος εάν έλειπαν τα συνθήματα κατά του προέδρου από τον κόσμο και ζούσαμε σαν μια γιορτή αυτό το παιχνίδι
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube