Περισσότερο από ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Σάκης Τσιώλης στην συνέντευξη Τύπου, μετά την νίκη του Άρη επί του Αστέρα Τρίπολης. Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε πως οι «κίτρινοι» θα παλέψουν μέχρι το τέλος να μπουν στα πλέι οφ ενώ για τον αντίπαλο τόνισε πως είναι λυπηρό οι Αρκάδες να βρίσκονται σε αυτή την δύσκολη θέση και ευχήθηκε τα καλύτερα στην συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Σάκης Τσιώλης:

Για το ματς:
«Ένα παιχνίδι με πάθος και δύναμη, πολύ σημαντικό και για τους δύο, δεν ήταν μόνο το δικό μας με υψηλό ενδιαφέρον αλλά όλα τα ματς ήταν σημαντικά. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί ήταν λιγότεροι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το καταφέραμε. Κορυφαία στιγμή ήταν το πέναλτι της Τρίπολης το οποίο θα είχε ένα αποτέλεσμα που δε θα ήθελε καμιά ομάδα αν έμπαινε. Με το μέταλλο που έχει ο Άρης ,μπορεί να παλέψει μέχρι το τέλος να μπει στα πλέι-οφ».

Για τον Αστέρα: «Είναι λυπηρό ομάδες όπως ο Αστέρας με υγεία να βρίσκονται σε αυτή τη θέση. Πιστεύω ότι έχουν την δύναμη να παλέψουν ή να επιστρέψουν γρήγορα. Εμείς οι ποδοσφαιράνθρωποι θέλουμε ομάδες όπως ο Αστέρας. Καλή συνέχεια και στο φίλο Παύλο Δερμιτζάκη».

Για την πορεία του στον Άρη: «Αυτό που τόνισα στα παιδιά όταν πήγα ήταν να καταλάβουν που βρίσκονται. Έχουν υποχρέωση να παλεύουν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες πάντα, δε θα γίνω πολύ μετριόφρων, θα πω ότι γνωρίζοντας το στυλ του Άρη προσπάθησα να κάνω πιο επιθετική την ομάδα και είχα καλούς αποδέκτες».

Για τον Καστίγιο: «Έχω μιλήσει από την πρώτη μέρα που πήγα στον Άρη στον Καστίγιο, του έχω πει πώς να συμπεριφέρεται και η ομάδα μας έχει επιβαρυνθεί να τον φέρει στον Άρη και θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένος. Ελπίζω να πάρει το μάθημά του αν και νομίζω ότι τελείωσε το πρωτάθλημα γι’αυτόν. Εκτός κι αν πάμε στα πλέι-οφ».

Για τη διαιτησία: «Στα πρώτα χρόνια κοιτούσα τη διαιτησία, τώρα πλέον το έχω αποβάλλει αυτό. Αν φταίει ή όχι θα το δούμε στην τηλεόραση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης