Σε εξέλιξη η αναμέτρηση ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και Παναθηναϊκό για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Νίκησαν 1-0 οι γηπεδούχοι με γκολ που σημείωσε ο Γεωργιάδης στο 44'.


Πολύ κακός ο Παναθηναϊκός έκανε τη μοναδική του ευκαιρία στο 94'(!) και δίκαι ηττήθηκε από τους γηπεδούχους.






90'+5' Λήξη του αγώνα.

90'+4' Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με κεφαλιά του Καντέ να αποκρούει εντυπωσιακά ο Ράντμαν.

90' Πέντε λεπτά οι καθυστερήσεις.

87' Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό. Ο Λεοζίνιο αντί του Κάστρο.

74' Διπλή αλλαγή για τον Πανσερραϊκό. Ο Σουμπίνιο αντί του Ανάκογλου και ο Σίντιτς στη θέση του Πάρκερ.

67' Μια ανάσα από το 2-0 ο Πανσερραϊκός. Ο Μπέλιτς νικήθηκε εξ επαφής από τον Κοτσόλη και στη συνέχεια ο Ανάκογλου έστειλε την μπάλα άουτ σε κενό τέρμα.

62' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Γκοβού στη θέση του Σπυρόπουλου.

52' Κίτρινη κάρτα βλέπει ο Λέτο.

46' Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και μια αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Νίνης στη θέση του Μαρίνου.

45'+2' Λήξη του πρώτου μέρους.

45' Δύο λεπτά θα είναι οι κεθυστερήσεις.

44' ΓΚΟΛ 1-0 Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ! Εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Ανάκογλου στον Γεωργιάδη, που πέρασε τον Κοτσόλη και πλάσαρε σωστά στην άδεια εστία.

39' Την απόκρουση του αγώνα κι ενδεχομένως της χρονιάς κάνει ο Στέφανος Κοτσόλης. Από σέντρα του Ντιόγκο, ο Πάρκερ ανενόχλητος στην καρδιά της περιοχής πιάνει κεφαλιά, με τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να διώχνει εντυπωσιακά με το δεξί χέρι και να αποσοβεί ένα σίγουρο γκολ

37' Καλή εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου, η μπάλα περνά ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

23' Κίτρινη κάρτα βλέπει ο Παπάζογλου.

16' Ο Κατσουράνης δοκιμάζει από πολύ μακριά να "κρεμάσει" τον Ράντμαν, αλλά δεν τα καταφέρνει.

Καλύτερα έχει ξεκινήσει ο Πανσερραϊκός, αντίθετα, σε παθητικό ρόλο έχουν περιοριστεί οι παίκτες του "τριφυλλιού".

6' Πρώτη πολύ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους. Γεωργιάδης και Πάρκερ συνδυάζονται και ο τελευταίος πιάνει σουτ, με τον Κοτσόλη να πέφτει εντυπωσιακά στη ρίζα του αριστερού δοκαριού και να αποκρούει.

1' Έναρξη του αγώνα.



ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ράντμαν, Τριανταφύλλου, Ντιόγκο, Κάστρο (87' Λεοζίνιο), Παπάζογλου, Κέρλα, Γεωργιάδης , Ανάκογλου (74' Σουμπίνιο), Νταλέ, Μπέλιτς, Πάρκερ (74' Σίντιτς)

Στον πάγκο: Βαλσαμάκης, Μουσικάκης, Παπαδόπουλος, Βοσκόπουλος, Λεοζίνιο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:Κοτσόλης, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Λέτο, Ζιλμπέρτο, Χριστοδουλόπουλος, Μαρίνος (46' Νίνης), Βύντρα, Πετρόπουλος, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος (62' Γκοβού)

Στον πάγκο:Τζόρβας, Σαριέγκι, Σιμάο, Καραγκούνης, Κλέιτον



Ο Παύλος Δημητρίου, που έχει την τεχνική ηγεσία του Πανσερραϊκού ως το τέλος της περιόδου, δεν υπολογίζει στον τραυματία Παντελιάδη, αλλά επανέρχονται οι Ανάκογλου και Μπέλιτς που εξέτισαν την τιμωρία τους. Εκτός αποστολής έμεινε ο Ντάνιελ Φερνάντες, που είναι δανεικός από τους «πράσινους» στην ομάδα των Σερρών. Η αποστολή αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Ράντμαν, Βαλσαμάκης, Μουσικάκης, Παπάζογλου, Πάρκερ, Νταλέ, Σίντζιτς, Τριανταφύλλου, Κέρλα, Βοσκόπουλος, Κάστρο, Ντιόγκο, Μάρκοβιτς, Γεωργιάδης, Σουμπίνιο. Ανάκογλου, Μπέλιτς, Παπαδόπουλος, Λεοζίνιο, Κόντος.

Το 4-4-2 που χρησιμοποίησε τις τελευταίες αγωνιστικές θα αναγκαστεί να αλλάξει στον αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό ο Φερέιρα, από τη στιγμή που ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι τιμωρημένος και δεν μπορεί να ενισχύσει τους «πράσινους». Στο 4-3-3 που επανέρχεται, τη θέση του φουνταριστού θα καλύψει ο Πετρόπουλος, με τη συμπαράσταση των Λέτο και Μαρίνου. Ζιλμπέρτο, Κατσουράνη και Χριστοδουλόπουλος θα είναι η τριπλέτα στα χαφ, ενώ μπροστά από τον Κοτσόλη, ο οποίος θα ξεκινήσει αντί του Τζόρβα, θα παραταχθούν οι Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σπυρόπουλος. Οι θέσεις του Λάζαρου με τον Μαρίνο δεν έχουν ξεκαθαρίσει, αφού είναι πολύ πιθανό ο πρώτος να αγωνιστεί στο δεξί άκρο της επίθεσης και όχι στη μεσαία γραμμή, με τον δεύτερο να καλύπτει την άλλη θέση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube