Η Manchester United μπορεί να χάσει βαθμούς στην επίσκεψή της στο γήπεδο της West Ham, όπως τονίζει ο Andy Gray. Ο κορυφαίος σχολιαστής εκτιμά επίσης ότι η Arsenal θα επανέλθει στις νίκες και θα μειώσει τη διαφορά που τη χωρίζει από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, ενώ την έκπληξη της ημέρας μπορεί να κάνει η Wigan κερδίζοντας την Tottenham.

West Ham - Manchester United

Αν γινόταν πριν από δύο μήνες αυτό το παιχνίδι, θα έμοιαζε με βέβαιη νίκη των φιλοξενούμενων, ενώ ο Avram Grant απειλούνταν με απόλυση από τον πάγκο της West Ham μπροστά στον κίνδυνο του υποβιβασμού.

Από τότε, όμως, τα πράγματα έχουν βελτιωθεί πολύ στο Upton Park. Παίκτες όπως οι Robbie Keane, Demba Ba και Wayne Bridge έχουν δώσει στον προπονητή περισσότερες επιλογές και ξαφνικά η αποφυγή του υποβιβασμού δείχνει ως απτή πιθανότητα και όχι ως μακρινή ελπίδα.

Αντίθετα, οι τελευταίες εβδομάδες ήταν περίεργες για τη Manchester United. Πράγματι, παραμένει στο κυνήγι και των τριών τίτλων, αλλά δεν σκοράρει τόσο εύκολα όσο θα περίμενε κανείς από αυτή την ομάδα. Η επιμονή και η εμπειρία της είναι τα στοιχεία που τη κάνουν να υπερισχύει. Υπήρξαν στιγμές νευρικότητας στους εντός έδρας αγώνες με τη Marseille (2-1), την Bolton (1-0), ακόμα και την Crawley (1-0), αλλά η United έβρισκε κάθε φορά τον τρόπο να κερδίσει.

Εντούτοις, νομίζω ότι τώρα δεν θα περάσει νικηφόρα από το ανατολικό Λονδίνο. Οι Hammers θα έχουν την πίστη ότι μπορούν να σταματήσουν τους πρωτοπόρους και θα συμφωνήσω μαζί τους.

Προτάσεις:
Υπέρ στην ισοπαλία @ 3,75 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στην ισοπαλία με ακριβές σκορ 2-2 @ 18,00 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στο Over 3,5 γκολ @ 3,40 στο ανταλλακτήριο της Betfair

Arsenal - Blackburn

Οι Gunners πρέπει να επικεντρωθούν στα δικά τους παιχνίδια, χωρίς να σκέφτονται τι κάνει η Manchester United. Αν κερδίσουν όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια τους, συμπεριλαμβανομένου του εντός έδρας αγώνα με τη United, θεωρώ σχεδόν βέβαιο ότι θα κατακτήσουν τον τίτλο.

Η αναμέτρηση με την Blackburn στο Emirates αποτελεί ευκαιρία για κατάκτηση της νίκης, μετά από την απώλεια δύο βαθμών στο Hawthorns, όπου όμως οι παίκτες του Arsene Wenger έδειξαν μαχητικό πνεύμα.

Μετά από ένα θετικό ξεκίνημα με τον Steve Kean, τα καλά αποτελέσματα έχουν λείψει από την Blackburn, που πλέον ανησυχεί για ενδεχόμενο υποβιβασμό.

Δεν νομίζω ότι η Blackburn θα μπορέσει να κρατήσει την Arsenal στο «μηδέν» παίζοντας άμυνα επί 90', γι' αυτό πιστεύω ότι ο καλύτερος τρόπος θα είναι να φανεί η ίδια απειλητική. Τελικά, όμως, η Arsenal θα πάρει τη νίκη ό,τι κι αν συμβεί, έτσι που βλέπω τα πράγματα.

Προτάσεις:
Υπέρ στην Arsenal @ 1,30 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στην Arsenal για νίκη Ημίχρονο / νίκη Τελικό @ 1,83 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στην Arsenal για νίκη με ακριβές σκορ 2-0 @ 8,00 στο ανταλλακτήριο της Betfair

Birmingham - Bolton: Προβλέπω επικράτηση των γηπεδούχων. Μπορεί να συμβεί με το γνώριμο γι' αυτούς σκορ 1-0, που τόσο πολύ τους έχει εξυπηρετήσει. Υπέρ στην Birmingham @ 2,60. Υπέρ στην Birmingham για νίκη με ακριβές σκορ 1-0 @ 8,60.

Everton - Aston Villa: Η Villa θα έχει μερικούς κουρασμένους διεθνείς και πιστεύω ότι η πιο «φρέσκια» Everton θα πάρει τη νίκη, έστω και οριακά. Υπέρ στην Everton @ 1,91. Υπέρ στην Everton για νίκη με ακριβές σκορ 2-1 @ 9,40.

Newcastle - Wolves: Κάθε ομάδα θα πάρει από έναν βαθμό, που θα φανεί πιο χρήσιμος στον Alan Pardew από ό,τι στον Mick McCarthy. Υπέρ στην ισοπαλία @ 1,98. Υπέρ στο ακριβές σκορ 1-1 @ 7,60.

Stoke - Chelsea: Η Chelsea θα συνεχίσει να κερδίζει και να μην εγκαταλείπει τις ελπίδες τίτλου που έχει. Υπέρ στην Chelsea @ 1,73. Υπέρ στην Chelsea για νίκη με ακριβές σκορ 0-2 @ 9,00.

West Brom - Liverpool: Οι Baggies πήραν σπουδαίο αποτέλεσμα κόντρα στην Arsenal, αλλά δεν νομίζω ότι θα επαναλάβουν κάτι παρόμοιο απέναντι σε μια Liverpool που βελτιώνεται διαρκώς. Υπέρ στη Liverpool @ 2,42. Υπέρ στη Liverpool για νίκη με ακριβές σκορ 1-2 @ 11,00.

Wigan - Spurs: Πάντοτε ανησυχώ για τους Spurs όποτε έχουν μπροστά ένα μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Νομίζω ότι η Wigan μπορεί να κατακτήσει μια πολύτιμη νίκη. Υπέρ στη Wigan @ 3,45. Υπέρ στη Wigan για νίκη με ακριβές σκορ 2-1 @ 13,00.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube