Τον επόμενο προπονητή της Μπενφίκα συνεχίζει να αναζητά η διοίκηση του πορτογαλικού συλλόγου. Ο πρόεδρος των «αετών», Λουίς Φιλίπε Βιεϊρά και ο γενικός διευθυντής, Ζοσέ Βέιγκα, έχουν έτοιμη τη λίστα με τους υποψήφιους διαδόχους του Ρόναλντ Κούμαν και μέσα σε αυτή βρίσκεται και το όνομα του Κάρλος Κεϊρόζ.

Ο βοηθός του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μία από τις πρώτες επιλογές του προέδρου της Μπενφίκα: «Θέλουμε έναν προπονητή με εγγυημένες ικανότητες και ο Κεϊρόζ έχει όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει ένας ηγέτης στον πάγκο», τόνισε ο Βιεϊρά.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος (γεννημένος στη Μοζαμβίκη) τεχνικός δείχνει να είναι επιφυλακτικός: «Είναι τιμή για μένα να ασχολείται μαζί μου η Μπενφίκα, αλλά έχω μία συμφωνία που με δένει με τη Γιουνάιτεντ. Η Μπενφίκα είναι μία καταπληκτική ομάδα με τεράστιο πρεστίζ, αλλά είναι δύσκολο να παρακάμψω αυτή τη στιγμή τις υποχρεώσεις που έχω στην ομάδα που εργάζομαι», δήλωσε ο Κεϊρόζ.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, η διοίκηση της Μπενφίκα θα προσπαθήσει να μιλήσει ακόμα και με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για να επιτρέψει στον βοηθό του να φύγει, κάτι που είχε κάνει και το καλοκαίρι του 2003 όταν ο Κεϊρόζ είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube