Έστω και λίγο πριν την εκπνοή της σχετικής προθεσμίας, η ΠΑΕ ΑΕΚ θα εξασφαλίσει την άδεια συμμετοχής στις υποχρεώσεις της επόμενης σεζόν.

Παρά τις διαφωνίες που προέκυψαν με ορισμένους εκ των πιστωτών, που δεν δέχτηκαν διακανονισμό των οφειλομένων και να υπογράψουν πως εξοφλήθηκαν, η διοίκηση της «Ένωσης» δεν ανησυχεί.

Στη χειρότερη των περιπτώσεων, ακόμη κι αν οι διαπραγματεύσεις με κάποιους χρεώστες δεν έχουν αίσιο τέλος, θα δοθούν τα απαιτούμενα χρήματα στους διαφωνούντες εντός της ημέρας και το πρόβλημα θα λυθεί.

Ένα επιπλέον ατού για την ΠΑΕ ΑΕΚ είναι το γεγονός ότι ουσιαστικά υπάρχει χρόνος μέχρι τις 7 Απριλίου. Η «Ένωση» έχει ενημερωθεί από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ πως μπορεί να καταθέσει συμπληρωματικά έγγραφα και βεβαιώσεις για την τακτοποίηση των οφειλών μέχρι και την παραμονής της συνεδρίασης της ομοσπονδίας, στις 8 Απριλίου.

Η ΕΠΟ έχει στείλει έγγραφο στην ΠΑΕ ΑΕΚ και σε άλλους συλλόγους για την κατάθεση εγγυητικής επιστολής (που στην περίπτωση της «Ένωσης» φέρεται να φτάνει τα 7 εκατ. ευρώ) θέλοντας-προφανώς-να διασφαλίσει πως οι ομάδες θα τακτοποιήσουν ως οφείλουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Πάντως από πλευράς ΑΕΚ τονίζεται πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την εξασφάλιση της άδειας και πως είναι πιθανό να μη χρειαστεί καν η κατάθεση της συγκεκριμένης επιστολής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
TAGS: A.E.K.