Βέβαιος πως η Πόρτο θα κατακτήσει το φετινό πορτογαλικό πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σε συνέντευξή του στον πορτογαλικό Τύπο. Ο άνθρωπος που οδήγησε τους «δράκους» στον προηγούμενο τίτλο τους το 2009 μίλησε για το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής στο «Ντα Λουζ» απέναντι στην Μπενφίκα, που απέχει 13 βαθμούς από την κορυφή.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία πως η Πόρτο θα κατακτήσει το πρωτάθλημα φέτος. Η Μπενφίκα δεν άρχισε καλά τη σεζόν, έχασε τα τρία από τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της, την ώρα που η Πόρτο είχε μόνο νίκες αποκτώντας νωρίς βαθμολογικό και ψυχολογικό πλεονέκτημα», τόνισε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Όσο για το επερχόμενο μεγάλο ματς στη Λισαβόνα, είπε: «Το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής είναι για αυτή ένα ματς τίτλου, αλλά για την Μπενφίκα ένα παιχνίδι γοήτρου. Σίγουρα ο παράγων έδρα είναι κάτι θετικό για την Μπενφίκα, ωστόσο η Πόρτο είναι συνηθισμένη να αγωνίζεται σε δύσκολες έδρες, καθώς δίνουν στους παίκτες της ακόμη μεγαλύτερη θέληση. Και είναι μεγάλο κίνητρο για την Πόρτο να τελειώσει το πρωτάθλημα αήττητη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube