Καμία διάθεση να δώσει συνέχεια στο συμβάν της Ριζούπολης, όπου χτυπήθηκε από μέλη της διοίκησης και παίκτη του Απόλλωνα Σμύρνης, δεν έχει ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM.

Ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής, μαζί με τον προπονητή, Ηλία Φυντάνη, παραβρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Ριζούπολης ώστε να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Απόλλωνα με την Κόρινθο και δέχθηκαν επίθεση. Ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στους 94,6, τόνισε: «Ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί που μας χτύπησαν. Τον κ. Βελλή που είναι πρόεδρος, τον Συρίγο που είναι ένα εξαίρετο παιδί γενικώς και τον ξέρουν όλοι και τον Βενεδίκη. Θα σας πως μόνο ότι εμείς φιλοξενήσαμε με τον καλύτερο τρόπο όποια ομάδα ήρθε στην Πάτρα, με εξαίρεση τον ΠΑΟ Ρουφ που είχαμε κάποια προβλήματα. Όλοι μας δίνουν συγχαρητήρια. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα, στο μεταξύ μας παιχνίδι την Τετάρτη. Να έρθουν και αυτοί που μας χτύπησαν, θα τους παραχωρήσουμε και το πέταλο στους οπαδούς του Απόλλωνα να έρθουν. Δεν θέλω να συνεχιστεί αυτό και να γίνει αντικείμενο εκμεταλλεύσεως.


Τον κ. Βελή δεν τον ήξερα και δεν περίμενα να με χτυπήσει από πίσω. Αυτό με πείραξε. Όταν έχεις κάτι το λες στον άλλο ευθέως. Είχα πει ότι ο Απόλλωνας στον πρώτο γύροι μας κέρδισε με βρόμικο τρόπο. Δεν πειράζει αφού μας αρέσει το ποδόσφαιρο, υφιστάμεθα και αυτά. Όποιος πρόεδρος έχει έρθει στην Πάτρα, τον φιλοξενώ προσωπικά και δεν έχει δημιουργηθεί τίποτα. Ανεξάρτητα με το τι έγινε, καλώ την διοίκηση του Απόλλωνα και τον πρόεδρο να έρθει και να δει το παιχνίδι. Εγώ δεν έχω πάθει τίποτα αλλά ο κύριος Φυντάνης προσπαθώντας να με σώσει χτυπήθηκε πολύ άσχημα
».

Από την μεριά του, ο προπονητής της Παναχαϊκής, Ηλίας Φυντάνης, τόνισε:

«Παίζουμε την Τετάρτη τον αγώνα με τον Απόλλωνα και πήγαμε να δούμε το ματς. Μάλιστα, είχαμε ειδοποιήσει. Όταν καθίσαμε ήρθε ο πρόεδρος, ο Βελής από πίσω και χτύπησε τον πρόεδρο με γροθιά. Μετά ήρθε ένας παλαίμαχος και χτύπησε στο πρόσωπο τον κ. Κούγια. Εκεί προσπάθησα να προστατεύσω τον κ. Κούγια και με χτύπησαν, μας πήγανε λιντσάροντας έξω από το γήπεδο. Είμαστε πολιτισμένη ομάδα, δεν είχαμε αντεγκλήσεις με τον Απόλλωνα, ήμασταν ήρεμοι και το έχουμε αποδείξει. Δεν είχαμε ποτέ κάποια κόντρα, τώρα θα τους δείξουμε ότι είμαστε πολιτισμένοι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ