Αποφασισμένη να πάρει τουλάχιστον μία νίκη στα ερχόμενα ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την Τρίτη και την Πέμπτη έρχεται η Μπαρτσελόνα, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Τσάβι Πασκουάλ.

«Ειλικρινά δεν ξέρω τι να περιμένω στα παιχνίδια στην Ελλάδα. Αυτό που καταφέραμε πέρυσι απέναντι στη Ρεάλ στη Μαδρίτη ή πριν δύο χρόνια με την Κάχα Λαμποράλ στη Βιτόρια, θα πρέπει να είναι το παράδειγμα για μας τώρα. Στη χειρότερη περίπτωση θα πρέπει να πάρουμε μια νίκη για να επιστρέψουμε να παίξουμε πέμπτο παιχνίδι στην έδρα μας, αλλά πάνω από όλα, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το τρίτο ματς και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη», τόνισε ο Καταλανός τεχνικός και πρόσθεσε: «Το πρώτο ματς είναι πολύ σημαντικό και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Δεν είμαστε πίσω στη σειρά, είμαστε στο 1-1. Θα πάμε στην Αθήνα για να παίξουμε σκληρά, είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και μια διαφορετική κατάσταση. Ξέρουμε πως θα έχουμε δύσκολο έργο, αλλά έχουμε καταφέρει να περάσουμε νικηφόρα από δύσκολες έδρες και να παίξουμε καλά μακριά από το γήπεδό μας. Είναι αλήθεια πως τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε κερδίσει στην Αθήνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Κι εκείνοι δεν είχαν κερδίσει στη Βαρκελώνη και το έκαναν την περασμένη Πέμπτη».

Από την πλευρά του ο Έραζεμ Λόρμπεκ ανέφερε ότι η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένη για να πάρει τη νίκη στο ΟΑΚΑ ενώ εξήγησε ποιοι παράγοντες κοστισαν στην ομάδα του τη νίκη στο δεύτερο παιχνίδι στη Βαρκελώνη.

«Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στην Αθήνα για να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη. Πρέπει να προετοιμαστούμε και να αναλύσουμε τι κάναμε λάθος στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς. Όλοι πρέπει να εμφανιστούν βελτιωμένοι για να κλέψουμε τη νίκη στην Αθήνα», είπε ο Σλοβένος σέντερ και συμπλήρωσε: «Δουλέψαμε σκληρά για να ανταπεξέλθουμε στις αλλαγές της άμυνας τους, όμως χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ στο δεύτερο ματς και το πολύ καλό τους τρίτο δεκάλεπτο μας κόστισε το παιχνίδι. Ήμασταν στο 1-1 με τη Ρεάλ Μαδρίτης πέρυσι στα προημιτελικά όμως καταφέραμε να κάνουμε δύο συνεχόμενες νίκες. Τώρα πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα ματς στην Αθήνα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκούντουριτς: «Φαβορί για την Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, μεγάλες βλέψεις και η Φενέρ»

Ποια ήταν η καλύτερη μεταγραφή Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού και ποιον παίκτη θα «έκλεβαν» από άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας;

Ευρωλίγκα: Δεύτερη γηραιότερη ομάδα ο Ολυμπιακός - Στις πιο νεανικές ο Παναθηναϊκός

Πρώτος στα Power Rankings του Basketnews ο Παναθηναϊκός, δεύτερος ο Ολυμπιακός

Τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για το ματς με τη Ζάλγκιρις και το δώρο για τους 100 πρώτους

Ο Κοζέρ επέλεξε την καλύτερη ατμόσφαιρα σε γήπεδο Euroleague - Οι θέσεις των ΟΑΚΑ και ΣΕΦ

«Κολοσσός» από το Λονδίνο προσφέρει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για να πάρει μερίδιο της Euroleague!

CEO Euroleague: «Στο χέρι των ομάδων να δημοσιοποιούν τα συμβόλαια των παικτών»

Fly With The Stars: Με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο Βερολίνο

O Λάρκιν απαντάει στον Τοσκάνο: «Ας έρθει στην Ευρώπη να δει. Αλλά ας βρει πρώτα συμβόλαιο»