Ένα επιπλέον… ερέθισμα νίκης για τους παίκτες της Εθνικής Ελλάδος, λίγο πριν διασταυρώσουν τα ξίφη τους με τη Μάλτα, δόθηκε από την Γεωργία η οποία με γκολ του Κομπιασβίλι στο 90ο λεπτό, επικράτησε 1-0 της Κροατίας στην Τιφλίδα. Έτσι, η ομάδα του Σάντος, με νίκη στο σημερινό ματς, περνάει στην πρώτη θέση του 6ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2012.

Η Κροατία, που αποτελεί τον βασικότερο αντίπαλο της Ελλάδας για την πρώτη θέση στον όμιλο, είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει ένα τέρμα, αλλά η ομάδα του Κετσπάγια ήταν αυτή που βρήκε τον τρόπο να φτάσει στο γκολ. Με τον Κομπιασβίλι στο 90ο λεπτό, έκανε το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι η Γεωργία έφτασε τους 9 βαθμούς και η Κροατία έμεινε στους 10, κάτι που σημαίνει ότι η Ελλάδα με νίκη επί της Μάλτας, ανεβαίνει στους 10 βαθμούς και τίθεται επικεφαλής του ομίλου.

Συνθέσεις:

Γεωργία: Ρεβισβίλι, Σαλουκβάτζε, Κουμπούτια, Καλάντζε, Αμισουλασβίλι, Κιζανισβίλι, Κανκάβα, Νταουσβίλι (73΄ Γκόγκουα), Ιασβίλι (62΄ Μαρτσβαλάντζε), Κομπιασβίλι, Ντβαλισβίλι (46΄Σιράντζε)

Κροατία: Στρίνιτς, Λοβρέν, Τσόρλουκα, Ράκιτιτς (62΄ Πέρισιτς), Μόντριτς, Σρνα, Ρουνιε, Κάλινιτς, Ντουίμοβιτς, Κράνιτσαρ (70΄ Γέλαβιτς), Πέτριτς (84΄ Πράνιτς)

Βαθμολογία 6ου ομίλου:

Κροατία 10 (5 ματς)
Γεωργία 9 (5 ματς)
Ελλάδα 8 (4 ματς)
Ισραήλ 4 (4 ματς)
Λετονία 4 (4 ματς)
Μάλτα 0 (4 ματς)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ