Ως την καλύτερη φετινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε τη σημερινή με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Ο τεχνικός των «πράσινων» τόνισε πως οι παίκτες του έπαιξαν συγκεντρωμένα και έξυπνα και έφτασαν στη νίκη, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο Ρομέιν Σάτο. Επιπρόσθετα, σχολίασε πως τίποτα δεν έχει κριθεί και θα είναι λάθος να θεωρηθεί ότι η ομάδα του έχει προκριθεί στο final 4.

«Κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση. Δείξαμε μεγάλη συγκέντρωση και προσοχή. Ήταν σημαντικό κάθε παίκτης να παίζει στο 100% και είδαμε πως αγωνίστηκε ο Σάτo», είπε ο «Ζοτς» και πρόσθεσε για το αγωνιστικό κομμάτι:

«Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Ήταν φανερό ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά. Το είπαμε στα αποδυτήρια ότι πρέπει να αντιδράσουμε στο δεύτερο και το κάναμε εξαιρετικά. Παίξαμε καλή άμυνα, έξυπνα και για αυτό νικήσαμε».

Όσον αφορά στη συνέχεια ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού συμπλήρωσε: «Θυμίζω ότι και πέρυσι η Μπαρτσελόνα έχασε στην έδρα της από την Ρεάλ. Θα είναι πολύ μεγάλο λάθος να θεωρήσουμε ότι προκριθήκαμε. Πρέπει να πάμε ματς με ματς και να παίζουμε καλύτερα. Είναι σημαντικό ότι πήραμε το πλεονέκτημα και περιμένω να παίξουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια συγκέντρωση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ