Συγχαρητήρια από τον... παλιόφιλο Ζοσέ Μουρίνιο δέχτηκε δια τηλεφώνου ο Μάσιμο Μοράτι, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο πρόεδρος της Ίντερ μετά τη θριαμβευτική πρόκριση επί της Μπάγερν Μονάχου με 3-2 για τους «16» του Champions League.

«Ο Μουρίνιο μού τηλεφώνησε και μου είπε πως είναι πολύ χαρούμενος για την πρόκριση της Ίντερ. Έστειλε την αγάπη του σε όλη την ομάδα», τόνισε ο ισχυρός άνδρας των «νερατζούρι».

Όσο για την επική πρόκριση της ομάδας του, τόνισε: «Για να είμαι ειλικρινής δεν ήμουν αισιόδοξος στη διάρκεια του αγώνα. Όμως έχω συνηθίσει στην Ίντερ κι έχω τραβήξει πολύ περισσότερα από όσα νομίζει ο κόσμος. Ήταν ένα παράξενο ματς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν αξίζαμε τη νίκη. Είδαμε όλοι πόσο μεγάλο ρόλο παίζει η ψυχολογία στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα μας απέδειξε πως είναι πολύ δυνατή, οι παίκτες είναι δεμένοι και αυτό φαίνεται ιδιαίτερα όταν ένα παιχνίδι δεν εξελίσσεται όπως θέλουμε. Ο Λεονάρντο έδειξε πως είναι ικανός κι έξυπνος προπονητής. Αυτή η νίκη τονώνει την αυτοπεποίθησή μας και αποδεικνύει πως παραμένουμε σε υψηλό επίπεδο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ