Στις νίκες επέστρεψε ο Άρης, στο ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του! Οι «κίτρινοι» επικράτησαν 4-3 εκτός έδρας κόντρα στην Κέρκυρα, σε ένα ματς διαφήμιση για την –ταλαιπωρημένη τον τελευταίο καιρό- Σούπερ Λίγκα.

Ανατροπές, πάθος, ένταση, θεαματικά γκολ, ευκαιρίες και πολλά άλλα συνέθεσαν το σκηνικό σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς, το αποτέλεσμα του οποίου μπερδεύει και πάλι τους «Φαίακες» σε σενάρια και απαλλάσσει κατά πολύ τους «κίτρινους» από το άγχος που –θεωρητικά- είχαν…

Καθοριστικές στην έκβαση του αγώνα οι αλλαγές του νέου τεχνικού του Άρη στο ημίχρονο. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι η ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, έπειτα από την αποβολή (δύο κίτρινες) του Γραμμόζη στο 82’.



Κανείς δεν θα μπορούσε να βάλει το χέρι του στη φωτιά και να προβλέψει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού το πώς αυτό θα εξελισσόταν. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το σκορ να βρίσκεται στο 2-1. Μαζνόβ (7’) και Γραμμόζης (32’) τα γκολ για τους «Φαίακες», είχε ισοφαρίσει για τον Άρη ο Φατί στο 26’.

Στο δεύτερο μέρος το ματς πήρε φωτιά. Ό Άρης βελτίωσε κατά πολύ την εικόνα του και έφερε τα δεδομένα τούμπα, μετατρέποντας με συνοπτικές διαδικασίες το σκορ σε 4-2.

Μέσα σε τρία λεπτά πήρε το προβάδισμα (65’ Λαζαρίδης, 68’ Καστίγιο) και στο 76' ήρθε ο Κόκε, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα φέτος στο πρωτάθλημα, να δώσει μία αίσθηση ασφάλειας στην ομάδα του (κάνοντας το 4-2).

Η Κέρκυρα, παρά το απροσδόκητο χαστούκι που δέχτηκε δεν έδειξε διατεθειμένη να το βάλει κάτω. Στο 77’ ο Γκουστάβο βρήκε τον απαιτούμενο χώρο, δοκίμασε το σουτ εκτός περιοχής και έβαλε ξανά στο παιχνίδι την ομάδα του. Ο Γραμμόζης, όμως, ο οποίος ήταν και ο καλύτερος της παίκτης στον αγωνιστικό χώρο την άφησε με δέκα παίκτες στο 82’ (δέχτηκε δύο κίτρινες) και κάπου εκεί η ομάδα του Μπάντοβιτς «χώνεψε» ότι πλέον τα πάντα είχαν τελειώσει...



Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Στολτίδης, Καλαντζής (70' Γιάντσης), Παρασκευαΐδης (77' Τσίγκας), Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Μαζνόβ, Γκουστάβο, Επστάιν, Γραμμόζης, Μακρής

Στον πάγκο: Αποστολίδης, Ιωάννου, Λαμπρόπουλος, Χαμπλ, Μονιάκης

Άρης (Σάκης Τσιώλης): Σηφάκης, Νέτο, Ρονάλντο, Κόκε, Φατί, Μίσελ, Μενδρινός (46' Τόχα), Λαζαρίδης, Περέιρα (46' Σακάτα), Βαγγέλι, Καστίγιο (82' Παπαζαχαρίας)

Στον πάγκο: Μπαρέρο, Κουλουχέρης, Καζναφέρης, Τσεσνάουσκις.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάνου (Αιτ/νίας), Κωσταράς (Αιτ/νίας)
ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ Κέρκυρας



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube