Ούτε ανακούφιση, ούτε… ανάσα!

Ο Εργοτέλης είχε την ευκαιρία να «καθαρίσει», ο Ατρόμητος είχε την… υποχρέωση (μετά τη νίκη του Αστέρα) να «απαντήσει», αλλά κανένας από τους δύο δεν τα κατάφερε!

Κρητικοί και Περιστεριώτες έμειναν στο 1-1 στο Παγκρήτιο και ταυτόχρονα έμειναν για τα καλά χωμένοι στα «μπλεξίματα» του υποβιβασμού.



Σε ένα μοιρασμένο στο πρώτο ημίχρονο παιχνίδι, ο Εργοτέλης με τον Ατρόμητο προσπάθησαν από νωρίς να πάρουν το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, πίεσε ψηλά και κοντά στην εστία του Δασκαλάκη. Η μοναδική καλή στιγμή όμως ήρθε από ένα σουτ του Σκόνδρα, το οποίο μετά από κόντρες έφτασε αδύναμα στα χέρια του Έλληνα τερματοφύλακα.

Ο Εργοτέλης από εκείνο το σημείο ισορρόπησε το παιχνίδι και έφτασε κοντά στο γκολ με τον Μπούντιμιρ. Ο Κροάτης έπιασε κεφαλιά και ανάγκασε τον Ιτάνζ σε ωραία απόκρουση. Το γκολ ήρθε λίγο αργότερα για τους Κρητικούς. Ο Μπούντιμιρ συνδυάστηκε με τον Ρουμπάκη, εκείνος έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Ρομάνο με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος πίεσε ψηλότερα την ομάδα του Εργοτέλη και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση. Αυτό το κατάφερε στο 68’ όταν ο Αναστασάκος πήρε την μπάλα από τον Σφακιανάκη, εκμεταλλεύτηκε την πτώση του Βίσιο και με ωραίο σουτ έκανε το 1-1 για τους φιλοξενούμενους.

Δύο λεπτά αργότερα ο Σαγκανόφσκι θα μπορούσε να κάνει την ολική ανατροπή, όμως το σουτ που επιχείρησε μπαίνοντας από αριστερά, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Δασκαλάκη.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με το 1-1 να μην αφήνει ικανοποιημένη καμία από τις δύο ομάδες. Ο Εργοτέλης φτάνει στους 32 βαθμούς και είναι σε καλύτερη μοίρα από τον Ατρόμητο, ο οποίος είναι στους 29.

Δείτε το φιλμ της αναμέτρησης.



Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Βίσιο, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Αλεξόπουλος, Τζούνιορ, Μπέτο (74' Ορφανός), Ολίσε (89' Καρέλης), Λεάλ, Ρομάνο, Μπούντιμιρ (74' Βερπακόφσκις).

Στον πάγκο οι: Αθανασίου, Γιαλούσης, Κυριακίδης, Σασιασβίλι.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Νάστος, Μελισσάς, Ολιβέιρα, Σκόνδρας, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Καραγκούνης (46' Αναστασάκος), Μπρίτο (78' Καραλής), Σαγκανόφσκι (85' Φαβάλι).

Στον πάγκο οι: Καραγκιολίδης, Σαμπού, Αθανασίου, Δάρλας.

Διαιτητής: Σταθόπουλος
Βοηθοί: Μπαλτάς, Αλεξέας
Γήπεδο: Παγκρήτιο

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube