Στο ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του ο Άρης δοκιμάζεται στην έδρα της Κέρκυρας στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Το ματς βρίσκεται σε εξέλιξη...

Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση από το www.sport-fm.gr.



94' Λήξη της αναμέτρησης.

91' Ωραία προσπάθεια του Κόκε που μπαίνει στην μεγάλη περιοχή, κάνει την σέντρα, ο Παπαζαχαρίας σουτάρει άουτ.

90' Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων.

82' Αλλαγή για τον Άρη. Στη θέση του Καστίγιο ο Παπαζαχαρίας.

81' Κόκκινη κάρτα στον Γραμμόζη (δεύτερη κίτρινη)

77’ ΓΚΟΛ 3-4 η Κέρκυρα. Ο Γκουστάβο με δυνατό σουτ εκτός περιοχής νίκησε το Σηφάκη και έβαλε και πάλι την ομάδα του στο παιχνίδι…

76' ΓΚΟΛ 2-4 ο ΆρηςΈπειτα από κάθετη μπαλιά του Καστίγιο, ο Κόκε βγήκε μόνος απέναντι από τον Κωνσταντόπουλο, τον ντρίμπλαρε και σκόραρε για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα.

68’ ΓΚΟΛ 2-3 ο Άρης. Ο Καστίγιο με ψύχραιμο πλασέ, έπειτα από κάθετη μπαλιά του Τόχα, έβαλε τον Άρη μπροστά.

70' Αλλαγή για την Κέρκυρα. Στη θέση του Καλαντζή ο Γιάντζης.

65' ΓΚΟΛ 2-2 ο Άρης.Ο Λαζαρίδης με καρφωτή κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Νέτο, έφερε το ματς στα ίσια.

63’ Ο Γραμμόζης έπειτα από ωραία ενέργεια έκανε το σουτ και ο Σηφάκης απέκρουσε με υπερένταση και διπλή προσπάθεια την μπάλα, πριν προλάβει ο Επστάιν να πάρει το ριμπάουντ και να τη στείλει στα δίχτυα.

54’ Τεράστια ευκαιρία και δοκάρι για την Κέρκυρα. Ο Καλαντζής πήρε την κεφαλιά από τον Γκιάρο, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σηφάκη.

46’ Αλλαγές για τον Άρη. Οι Σακάτα και Τόχα στις θέσεις των Περέιρα και Μενδρινού αντίστοιχα.

46' Έναρξη δεύτερου μέρους.

45'+1' Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

43’ Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Μακρή, ο οποίος από πολύ κοντά, με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή, έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σηφάκη.

37’ Κίτρινη κάρτα στον Γραμμόζη.

32' ΓΚΟΛ 2-1 η Κέρκυρα. Φανταστικό γκολ για τους «Φαίακες»! Με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια και αριστερά, ο Γραμμόζης κατάφερε να νικήσει τον Σηφάκη, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό «γάμα» της εστίας του Άρη.

26' ΓΚΟΛ 1-1 για τον Άρη. Ο Καστίγιο εκτέλεσε κόρνερ, ο Κόκε πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, η άμυνα της Κέρκυρας δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα και ο Φατί εξ’ επαφής την έστειλε στα δίχτυα, φέρνοντας την ισορροπία στο ματς.

25' Καλή εκτέλεση απευθείας φάουλ από τον Καστίγιο, έδιωξε ο Κωνσταντόπουλος σε κόρνερ.

25’ Κίτρινη κάρτα στον Παρασκευαΐδη.

18’ Σουτ από τον Καλαντζή, μπλόκαρε ο Σηφάκης.

8’ ΓΚΟΛ 1-0 η Κέρκυρα. Ο Στολτίδης «στρώνει» στον Μαζνόβ στην περιοχή και αυτός με δυνατό σουτ ανοίγει το σκορ για τους «Φαίακες».

5’ Πιο δυνατά έχουν μπει οι γηπεδούχοι στον αγωνιστικό χώρο. Στο 4’ ο Γραμμόζης απείλησε με απευθείας φάουλ από μακριά, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Σηφάκης έδιωξε σε κόρνερ από την επικίνδυνη κεφαλιά του Μαζνόβ.

1' Έναρξη της αναμέτρησης



Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Στολτίδης, Καλαντζής (70' Γιάντσης), Παρασκευαΐδης, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Μαζνόβ, Γκουστάβο, Επστάιν, Γραμμόζης, Μακρής

Στον πάγκο: Αποστολίδης, Ιωάννου, Τσίγκας, Λαμπρόπουλος, Χαμπλ, Μονιάκης

Άρης (Σάκης Τσιώλης): Σηφάκης, Νέτο, Ρονάλντο, Κόκε, Φατί, Μίσελ, Μενδρινός (46' Τόχα), Λαζαρίδης, Περέιρα (46' Σακάτα), Βαγγέλι, Καστίγιο (82' Παπαζαχαρίας)

Στον πάγκο: Μπαρέρο, Κουλουχέρης, Καζναφέρης, Τσεσνάουσκις.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάνου (Αιτ/νίας), Κωσταράς (Αιτ/νίας)
ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ Κέρκυρας



«Μπλέξαμε, Άρη, μπλέξαμε»! Οι ήττες από Ολυμπιακό Βόλου και Ξάνθη έφεραν και πάλι κοντά στα «μπλεξίματα» την Κέρκυρα. Αν κάποιος μπορεί να την… καταλάβει, δε, είναι ο Άρης. Ξυπνώντας από το «όνειρο» της Ευρώπης, χάνοντας από τον Ηρακλή και συμπληρώνοντας εννέα ματς με μία (μόλις) νίκη, οι «κίτρινοι» βρέθηκαν πιο κοντά στη ζώνη, παρά στα play-off. Με τον Σάκη Τσιώλη για πρώτη φορά στον πάγκο, θα προσπαθήσουν να ομορφύνουν την (μη αντιπροσωπευτική) εικόνα.

Αποστολές

Κέρκυρα: Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Κέρκυρας για το παιχνίδι με τον Άρη και ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, πέραν των γνωστών απουσιών (Φλαβίνιο, Μίχο, Βενέτη και Ιωάννου) δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα. Σε ρυθμούς τελικού κινούνται όλοι στην ομάδα της Κέρκυρας, αφού γνωρίζουν ότι σε περίπτωση νίκης εξασφαλίζουν την παραμονή τους στην κατηγορία. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση το Σάββατο και στη συνέχεια ο προπονητής των «Φαιάκων» ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι Παρασκευάιδης και Γκουστάβο που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Φλαβίνιο, Μίχος και οι τιμωρημένοι Βενέτης και Ηλίας Ιωάννου. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σχήμα 4-1-4-1. Ο Κωνσταντόπουλος θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από τους Γκουστάβο, Παρασκευαΐδη, Μαϊστόροβιτς και Κοντοδήμος. Πιο μπροστά θα είναι ο Γραμμμόζης και στο χώρο του κέντρου οι Μακρής, Στολτίδης, Καλαντζής, Επστάιν με μοναδικό προωθημένο τον Τσίγκα. Η αποστολή του Α.Ο.Κέρκυρα αποτελείται από τους: Στολτίδη, Λαμπρόπουλο, Τσίγκα, Μαιστόροβιτς, Χάμπλ, Μακρή, Κωνσταντόπουλο, Ιωάννου Δημήτρη, Καλατζή, Κοντοδήμο, Μαζνόφ, Γκουστάβο, Γραμμόζη, Γιάντση, Αποστολίδη, Επστάιν, Παρασκευαίδη, Μονιάκη

Άρης: Ανέτοιμοι έκρινε ο Σάκης Τσιώλης ότι είναι οι Σάκης Πρίττας και Ραούλ Μπομπαντίγια για τον αυριανό αγώνα με την Κέρκυρα, με αποτέλεσμα να τους αποκλείσει από την αποστολή που θα μεταβεί στο νησί των «Φαιάκων». Η εξέλιξη αυτή έχει αφήσει τον Έλληνα τεχνικό με μοναδικό επιθετικό τον Σέρχιο Κόκε και για το λόγο αυτόν αναμένεται να παρατάξει τους «κίτρινους» με σύστημα 4-3-3. Ο Ισπανός φορ θα αποτελέσει την «αιχμή του δόρατος» του Άρη, έχοντας τη συμπαράσταση των Καστίγιο και Νέτο, ενώ η τριάδα των χαφ θα αποτελείται από τους Φατί, Ντανίλο και Τόχα. Η αποστολή των Θεσσαλονικέων αποτελείται από τους: Σηφάκη, Χουάνμα, Νέτο, Βανγκέλι, Ρονάλντο , Λαζαρίδη, Τόχα, Μενδρινό, Σακάτα, Παπαζαχαρία, Κόκε, Μίσελ, Καστίγιο, Φατί, Κουλουχέρη, Οριόλ, Τσεζνάουσκις, Ντανίλο, Κασναφέρη.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Πρίττας, Τσέζαρεκ, Μπομπαντίγια, Αραβίδης, Αγτζίδης, ο άρρωστος Βελλίδης, και οι Οικονομόπουλος, Κατίδης, Πορτίγια, Μπουγαίδης και Αγγελούδης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι ενδεκάδες στο Πανσερραϊκός-ΟΦΗ

Αποστολάκης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Υπερέχει τακτικά ο Ολυμπιακός, καλύτερος στα μεγάλα ματς ο Παναθηναϊκός»

Τσέριν: «Είναι η στιγμή που πρέπει να δείξουμε τις δυνατότητες μας - Ο Παναθηναϊκός και η Αθήνα είναι το σπίτι μου»

Τσακίρης: «Να μην... πυροβολεί τα πόδια της η ΑΕΚ – Έχει δεχθεί 24 κάρτες, απαράδεκτος ο Πουλικίδης»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έχει 77% θετικά αποτελέσματα στο ΟΑΚΑ ως φιλοξενούμενος»

Αθανασίου: «Έχει μία μεγάλη ευκαιρία απόψε ο Παναθηναϊκός, που δεν πρέπει να αφήσει να πάει χαμένη»

Συνελήφθη security στο «Κλ. Βικελίδης» επειδή άφησε οπαδό να μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο

Τσορμπατζόγλου: «Πιεσμένος ο ΠΑΟΚ λόγω των κακών αποτελεσμάτων-Αρκετές αλλαγές ο Λουτσέσκου»

Τσανάκας: «Το μομέντουμ είναι με τον Ολυμπιακό, αλλά πρέπει να φανεί και μέσα στο γήπεδο»

Παγκάκης: «Παίζει πολλά απόψε ο Παναθηναϊκός, έχει την αύρα να κερδίσει τον Ολυμπιακό»