Μετά από πέντε αγώνες «άκαπνος» στην επίθεση, ο ΠΑΟΚ με γκολ των Κοντρέρας και Τσουκαλά επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και σε τροχιά play-off, επικρατώντας 2-0 του Εργοτέλη στην Τούμπα σε εξ αναβολής αγώνα για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Το φιλμ του αγώνα από το www.sport-fm.gr



90+4' Λήξη της αναμέτρησης.

90' Τέσσερα θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

87' Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο Εργοτέλης. Ο Καρέλης παίρνει τη θέση του Ρομάνο.

87' Τρίτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Κουτσιανικούλης αφήνει τη θέση του στον Έτο.

86' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, 2-0! Ο Μουσλίμοβιτς κάνει ωραία κάθετη πάσα στον Τσουκαλά και εκείνος με άψο τελείωμα κάνει δύο τα τέρματα των γηπεδούχων.

81' Κίτρινη κάρτα στον Ελ Ζαρ του ΠΑΟΚ.

80' Κίτρινη κάρτα στον Χίμπλινγκερ του Εργοτέλη.

79' Κίτρινη κάρτα στον Βρεπακόφσκις του Εργοτέλη.

74’ Δεύτερη αλλαγή και για τον Εργοτέλη. Ο Βίσιο περνάει στην θέση του Γιαλούση.

73' Δεύτερη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Ελ Ζαρ περνάει στην θέση του Σαλπιγγίδη.

69’ Ο Κοντρέρας έκοψε σωτήρια τον Μπούντιμιρ, στην ίδια φάση χτύπησε ελαφρώς στο πόδι. Βγαίνει έξω για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

67’ Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ωραία ενέργεια του Κουτσιανικούλη, αποφεύγει έναν αντίπαλο βρίσκει χώρο και σουτάρει αλλά δεν βρίσκει στόχο.

63’ Ο Λίνο βλέπει την κίτρινη κάρτα, για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Λεάλ.

59’ Καλή ευκαιρία για τον Εργοτέλη. Ο Ρομάνο γυρίζει επικίνδυνα από δεξιά, ο Βερπακόφσκις πιάνει ένα γυριστό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, σώζει με το κεφάλι ο Κοντρέρας.

57’ Η πρώτη κίνηση του ΠΑΟΚ. Ο Τσουκαλάς πέρασε στην θέση του Φωτάκη.

50’ Αδράνεια στην άμυνα του ΠΑΟΚ, μόνος ο Λεάλ στην περιοχή, διστάζει να σουτάρει, κάνει μια ντρίμπλα, πέφτει πάνω του άτσαλα ο Σνάουτσνερ, «παίζετε» δείχνει ο διαιτητής, φωνάζουν για πέναλτι οι φιλοξενούμενοι.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

45+2' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

45+1’ Καλή ευκαιρία για τον Εργοτέλη. Ωραία μεταβίβαση του Ρομάνο, βρίσκει τον Μπούντιμιρ στην περιοχή, αυτός σουτάρει με τη μία, σώζει ο Κρέστις.

45’ Δύο λεπτά θα είναι ο επιπλέον χρόνος.

41’ Αναγκαστική αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Φραγκούλακης αποχωρεί με δεμένο τον δεξιό καρπό, στην θέση του περνάει ο Βερπακόφσκις.

38’ Κάθετη για τον Σαλπιγγίδη που βγαίνει μόνος απέναντι από το τέρμα, υποδυκνείεται σε θέση οφσάιντ, οριακή η φάση.

36’ Ο Κουτσιανικούλης πιάνει ένα δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, αναγκάζει τον Δασκαλάκη να πέσει στη γωνία για να διώξει. Εντυπωσιακή επέμβαση από τον τερματοφύλακα της Κρητικής ομάδας, ο οποίος συγκρούστηκε με το δοκάρι αλλά δεν χτύπησε σοβαρά.

25’ Κακή απομάκρυνση στην άμυνα του ΠΑΟΚ, επωφελείται ο Ρομάνο, ο οποίος στοπάρει στα όρια της περιοχής και σουτάρει πάνω από την εστία.

17’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, 1-0! Ο Λίνο εκτέλεσε ένα φάουλ και γέμισε στην περιοχή, ο Κοντρέρας σηκώθηκε ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι, έπιασε την κεφαλιά και έδωσε το προβάδισμα στους Θεσσαλονικείς.

15’ Κίτρινη κάρτα για τον Λεάλ για καθυστερήσεις στην εκτέλεση ενός κερδισμένου φάουλ για τους γηπεδούχους.

13’ Κάθετη πάσα για τον Μπούντιμιρ που έφευγε μόνος στην επίθεση, αλλά παρότι καλυπτόταν όταν έγινε η μεταβίβαση, ο βοηθός σταμάτησε την φάση, καθώς τον υπέδειξε σε θέση οφσάιντ.

7’ Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Στην κόντρα με τον Σαλπιγγίδη, αυτός εξαπολύει έναν κεραυνό από το ύψος της περιοχής, φεύγει λίγο δίπλα από την εστία.

1' Έναρξη του αγώνα.

* Χαμηλή είναι η προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο.

* Ο Σακελλαρίου έμεινε εκτός 18άδας για τον ΠΑΟΚ.

* Με περιπετειώδη τρόπο και σκόρερ τον Κοντρέρας στις καθυστερήσεις, ο ΠΑΟΚ έφυγε με το «διπλό» από το Παγκρήτιο στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Στην Τούμπα μετράει τέσσερις νίκες και μία ήττα.



ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Βιτόλο, Φωτάκης (57' Τσουκαλάς), Ίβιτς, Σαλπιγγίδης (73' Ελ Ζαρ), Κουτσιανικούλης (87' Έτο), Μουσλίμοβιτς.

Στον πάγκο έμειναν οι: Χαλκιάς, Αθανασιάδης, Σαβίνι, Αρίας.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Σασιασβίλι, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Βίσιο (74' Γιαλούσης), Τζούνιορ, Κυριακίδης, Φραγκουλάκης (41' Βερπακόφσκις), Ρομάνο (87' Καρέλης), Λεάλ, Μπούντιμιρ.

Στον πάγκο έμειναν οι: Αθανασίου, Αλεξόπουλος, Ορφανός, Χρυσοφάκης.

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας, Μαγιάννης (Άρτας)
Γήπεδο: Τούμπας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.