Η σάτιρα είχε την τιμητική της το πρωϊ της Κυριακής στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6. Ο αγαπημένος και παλιότερα μέλος της οικογένειας του ΣΠΟΡ FM, Γιώργος Μητσικώστας βρέθηκε στο studio της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας, και πρόσφερε χαμόγελα και άφθονη στους ακροατές…

Ο Γιώργος Μητσικώστας συνομίλησε με τον Νίκο Μαυρομάτη για δύο ώρες στον «αέρα» του NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 για όλα τα θέματα.

Φυσικά μίλησε και για την μεγάλη του αγάπη την ΑΕΚ… «Πρέπει να στηρίξουμε τον Αδαμίδη. Έτσι όπως είναι η ΑΕΚ αυτή την στιγμή, αυτό πρέπει να κάνουμε. Αυτό που λείπει από την ΑΕΚ είναι το γήπεδο», τόνισε για την Ένωση.

Ο Γιώργος Μητσικώστας εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην τηλεόραση με μια νέα σατιρική εκπομπή, σχολίασε για την σάτιρα στην ελληνική τηλεόραση. «Δεν υπάρχει σάτιρα που υπήρχε παλιότερα και το πηγαίναμε ένα βήμα παραπέρα ένα θέμα», τόνισε. «Δεν μπορώ πια να βλέπω το προβλέψιμο. Δηλαδή, το «Νησί», διάβασα το βιβλίο το καλοκαίρι και τώρα το βλέπω μόνο από εικαστική πλευρά. Όταν διαβάσεις ένα βιβλίο και μετά το βλέπεις στην τηλεόραση έχει άλλη άποψη για το κάστινγκ για παράδειγμα», πρόσθεσε.

Για τα δελτία ειδήσεων δήλωσε: «Υπάρχουν πολλά σχόλια…», και αναφερόμενος στην ΕΡΤ εξέφρασε την ενόχλησή του γιατί δεν άλλαξε τη ροή του προγράμματος την ημέρα του θανάτου των δύο νεαρών αστυνομικών. «Μετά το δελτίο ειδήσεων βγήκε η Eurovision και ήταν όλοι μέσα στην τρελή χαρά. Θα μπορούσε να είχε βάλει την εκπομπή για τη Eurovision αλλά μόνο μέσω του ίντερνετ. Να βάλει κάτι διαφορετικό», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube