Το μεγάλο ντέρμπι Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κλέβει την παράσταση στην 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Premiership. Ωστόσο τα πράγματα φέτος είναι διαφορετικά γιατί από τη μία έχουμε την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Γιουνάιτεντ και από την άλλη τη γηπεδούχο Λίβερπουλ που κάνει την τελευταία της προσπάθεια για μια θέση στην πρώτη τετράδα.

Η κόντρα των 2 ομάδων ξεκίνησε από την εποχή της βιομηχανικής επανάστασης και κρατάει μέχρι και σήμερα. Τότε ήταν η εμπορική πρωτοκαθεδρία στη Βορειοδυτική Αγγλία, τώρα είναι ο τίτλος της καλύτερης ομάδας που έχει αναδείξει ποτέ το αγγλικό ποδόσφαιρο

Ζήσε και εσύ την ένταση του μεγάλου παιχνιδιού φορώντας την επίσημη εμφάνιση της αγαπημένης σου ομάδας. Επέλεξε ανάμεσα σε δεκάδες προϊόντα των θρυλικών αυτών ομάδων και κράτησε ζωντανές τις αναμνήσεις της μεγάλης αναμέτρησης.

Άμεσα, εύκολα και γρήγορα μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας είτε μέσω Ίντερνετ στο http://www.sportfm-shop.gr ή στο τηλέφωνο 210 6753028 και πληρώστε με αντικαταβολή (πληρωμή όταν παραλάβετε) ή με πιστωτική κάρτα σε Ελλάδα και Κύπρο!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube