Ικανοποιημένος με το έστω και μικρό προβάδισμα που δίνει στην ομάδα του η νίκη με 2-1 επί του Ολυμπιακού Βόλου παρουσιάστηκε ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως στο γκολ των φιλοξενούμενων έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ από τον σκόρερ.

«Με το 0-0 θα ήμουν ευχαριστημένος, με το 2-1 είμαι διπλά ευχαριστημένος. Έχουμε πλέον 1% περισσότερες πιθανότητες από τον αντίπαλο για πρόκριση. Έγινε το πρώτο ημίχρονο, θα γίνει το δεύτερο στο Βόλο. Είμαι σίγουρος πως όποια από τις δύο ομάδες περάσει τα αρκετές πιθανότητες μέχρι και να κατακτήσει τον τίτλο», δήλωσε.

Παράλληλα υποστήριξε πως «… το γκολ του Βόλου είναι καθαρά επιθετικό φάουλ του Σανκαρέ στον Αναστασάκο», ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί την ομάδα της Μαγνησίας για τη γενικότερη πορεία της φέτος. «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου. Τέτοιες ομάδες δεν υπάρχουν στο πρωτάθλημα μας».

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, δήλωσε: «Είμαστε Ατρόμητος και θα πάμε στο Βόλο για να παλέψουμε για την πρόκριση με όλες μας τις δυνάμεις», ενώ στάθηκε και στην παρουσία των φιλάθλων: «Είμαι πέντε χρόνια στο Περιστέρι και λίγες φορές είχαμε τόσο κόσμο. Με τέτοιο κόσμο δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ