Ατρόμητος και Ολυμπιακός Βόλου συγκρούονται στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, με φόντο την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης!

Ολοκληρώθηκε το ματς, 2-1 νίκησαν οι γηπεδούχοι, με γκολ των Σαγκανόφσκι (9') και Νεμπεγλέρα (61').

Μείωσε ο Σανκαρέ για τους Θεσσαλούς στο 79'!

Το live του αγώνα από το www.sport-fm.gr



90' Λήξη της αναμέτρησης.

90' Αλλαγή για τον Ατρόμητο, ο Μελισσάς στη θέση του Καμαρά.

88' Αλλαγή για τον Ατρόμητο, ο Μπρίτο στη θέση του Αναστασάκου.

87' Κίτρινη κάρτα στον Μπαζίνσκι.

84' Κίτρινη κάρτα στον Σολάκη.

82' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Σολάκης περνάει στην θέση του Μάρτιν.

81' Ο Νέμεθ βλέπει την κίτρινη κάρτα.

79' ΓΚΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ! Ο Ούμπιντες εκτέλεσε κόρνερ και γέμισε στην περιοχή και ο Σανκαρέ, που σηκώθηκε πιο ψηλά απ' όλους, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μειώνοντας σε 2-1!

72' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Ακόστα πέρασε στη θέση του Καπετάνου.

71' Τεράστια, χαμένη ευκαιρία για τον Ατρόμητο! Ο Καμαρά πλάσαρε από ιδανική θέση τον Γιακούποβιτς, αλλά η μπάλα «έγλειψε» το δεξί κάθετο δοκάρι του γκολκίπερ του Ολυμπιακού Βόλου και βγήκε άουτ.

61' ΓΚΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ! Εκπληκτική προσπάθεια του Καμαρά από αριστερά, ο Σενεγαλέζος θα βγάλει την κατάλληλη στιγμή την παράλληλη πάσα στον αμαρκάριστο Νεμπεγλέρα, οποίος, αν και βρισκόταν πολύ πλάγια, θα κάνει ένα εξαιρετικό πλασέ και θα διπλασιάσει (2-0) τα τέρματα των γηπεδούχων!

60' Σαφώς βελτιωμένος ο Ολυμπιακός Βόλου στο δεύτερο ημίχρονο, πιέζει για την ισοφάριση.

54' Κίτρινη κάρτα στον Ντολεζάι.

50' Δοκάρι για τον Ολυμπιακό Βόλου! Έξυπνη κεφαλιά από τον Μαρτίν, μετά από σέντρα του Ζαραδούκα, η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μιχαηλίδη.

46' Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

46' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου, στη θέση του Μπρέσκα πέρασε ο Νέμεθ.

45'+1' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου!

45' Δοκάρι για τον Ατρόμητο! Ο Σφακιανάκης βρέθηκε στο ένα μέτρο από τον Γιακούποβιτς, έκανε την προβολή, αλλά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ολυμπιακού Βόλου!

41' Κίτρινη κάρτα στον Αναστασάκο για φάουλ στον Ρόκα.

35' Κίτρινη κάρτα στον Νεμπεγλέρα.

27' Στα τελευταία λεπτά κι ενώ οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να ισορροπούν στο ματς, η μπάλα πάει… πάνω-κάτω. Όπως αναμενόταν, δηλαδή, βλέπουμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, από δύο από τις πιο ποιοτικές ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

23' Κίτρινη κάρτα στον Ολιβέιρα.

21' Άλλη μία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους. Ο Σκόνδρας δοκίμασε το σουτ από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής του Βόλου, αλλά ο Μπρέσκα πρόλαβε και έβαλε το πόδι του, «κόβοντας».

20' Δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο κακές εμφανίσεις ο Βόλος…

15' Ισοπεδωτικός ο Ατρόμητος! Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει πάρει… ανάσα.

13' Ακόμα μία καλή φάση για τον Ατρόμητο! Ο Καμαρά βρήκε χώρο και έκανε το σουτ έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

9' ΓΚΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ! Εξαιρετικός συνδυασμός μεταξύ Καμαρά και Σαγκανόφσκι, ο Πολωνός πλάσαρε τον Γιακούποβιτς και «έγραψε» το 1-0!

6' Κίτρινη κάρτα Μαρτίν για δυνατό μαρκάρισμα στον Μπαζίνσκι.

5' Πιο δυνατά έχει μπει ο Ατρόμητος στο πρώτο πεντάλεπτο του ματς. Ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας από την ομάδα του Γιώργου Δώνη.

3' Πρώτη, καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους! Ο Καμαρά μπήκε στη μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού Βόλου από δεξιά, γύρισε την μπάλα προς τη μικρή περιοχή, έδιωξε προσωρινά ο Αλβάρες, αλλά στη συνέχεια της φάσης, ο επιθετικός του Ατρόμητου πήρε ξανά την μπάλα, την οποία έστρωσε στον επερχόμενο Νεμπεγλέρα, το σουτ του, όμως, βρήκε στα σώματα των αμυντικών του Ολυμπιακού Βόλου και ο κίνδυνος απομακρύνθηκε.

1' Το παιχνίδι ξεκίνησε! Στη σέντρα ο Ολυμπιακός Βόλου.

- Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των δύο αστυνομικών της ομάδας «ΔΙΑΣ», που βρήκαν τραγικό θάνατο την Τρίτη (1/3).

Μικρά-μικρά

17:57 Οι δύο ομάδες βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για τη σέντρα! Πολύ όμορφη η ατμόσφαιρα στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να πετούν κυανόλευκα χαρτάκια και ν' ανάβουν πολλές φωτοβολίδες. Τουλάχιστον -σε σχέση με μισή ώρα πριν- τα πράγματα ηρέμησαν…

17:43 Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας του, τελικά.

17:35 Με την παρέμβαση της Αστυνομίας απωθήθηκαν, αλλά στην ατμόσφαιρα μυρίζει… μπαρούτι.

17:30 Δεν ξεκινήσαμε καλά… Οπαδοί του Ατρόμητου έκαναν… ντου στο μπουθ όπου κάθονται τα μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και η σύζυγος του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος δεν έχει φτάσει ακόμα στο γήπεδο.



Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Σκόνδρας, Μπαζίνσκι Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Σαγκανόφσκι, Καμαρά (90' Μελισσάς), Αναστασάκος (88' Μπρίτο)

Στον πάγκο: Καραγκιολίδης, Καραλής, Καραγκούνης, Τάτος, Δάρλας

Ολυμπιακός Βόλου (Μάκης Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Σελεζί, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Σανκαρέ, Άλβαρες, Ρόκας, Μπρέσκα (46' Νέμεθ), Καπετάνος (72' Ακόστα), Ούμπιντες, Μάρτιν (82' Σολάκης)

Στον πάγκο: Ρόκα, Τομάς, Ψυχογιός, Μόνχε, Μπερτόλντι, Αναστασίου, Ροντρίγκεζ

Διαιτητής: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Πάνου (Αιτ/νιας), Γούκος (Ηπείρου)
4ος διαιτητής: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου



Πως έφτασαν ως εδώ:

4η ΦΑΣΗ

Αναγέννηση Γιαννιτσών-Ατρόμητος 1-3 / ΟΦΗ-Ολυμπιακός Βόλου 0-1 (στην παρ.)

5η ΦΑΣΗ

Ατρόμητος-Καβάλα 1-0 / Ολυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκός 2-0

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Ατρόμητος-Διαγόρας 2-0, 1-0 / Κέρκυρα-Ολυμπιακός Βόλου 0-2, 2-1

• Αμφότερες, αν μη τι άλλο, έχουν αποδείξει ότι μπορούν και να παίξουν θεαματικό ποδόσφαιρο και να πάρουν αποτελέσματα.

• Από τη μία, η ομάδα του Γιώργου Δώνη, η οποία -αν και η βαθμολογική της θέση δεν το αποδεικνύει- μπορεί να κάνει τη… ζημιά στον οποιονδήποτε.

Με γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας και ποδοσφαιριστές που κινούνται συνεχώς στον ελεύθερο χώρο, οι «κυανόλευκοι» μπορούν να παρασύρουν στο ρυθμό τους κάθε ομάδα που θα τους υποτιμήσει.

• Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» του Βόλου, το δημιούργημα του Σάκη Τσιώλη, που, πλέον, «οδηγεί» ο Μάκης Κατσαβάκης, έχει αποδείξει σε άπαντες φέτος ότι είναι ομάδα φτιαγμένη για μεγάλα -τηρουμένων των αναλογιών- πράγματα.

Στην κόντρα, σαν… κόμπρα, έχουν «λαβώσει» σχεδόν όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας και όπως τόνισε και ο Γιώργος Δώνης, στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι, λόγω της θέσης τους στο βαθμολογικό πίνακα, «φαντάζουν ως φαβορί».

• Στα μεταξύ τους παιχνίδια, τη φετινή χρονιά, στον πρώτο γύρο και στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, στο Περιστέρι, Ατρόμητος και Ολυμπιακός Βόλου είχαν έρθει ισόπαλοι 2-2, ενώ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής (στον δεύτερο γύρο), οι Θεσσαλοί είχαν επικρατήσει 2-0 στην έδρα τους.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube