Έχει αφήσει τους πάγκους και το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε αναλάβει πόστο τεχνικού διευθυντή στη Φλαμένγκο. Ο Ζίκο, όμως, ενδέχεται να πιάσει και πάλι δουλειά ως προπονητής, ανάλογα με το αποτέλεσμα των εκλογών για νέο πρόεδρο στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, καθώς ένας εκ των υποψηφίων, ο Πέδρο Μπαλτάζαρ έχει συμφωνήσει ήδη μαζί του.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού μιλώντας στον Πορτογαλικό Τύπο παραδέχθηκε ότι ο υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο της Σπόρτινγκ, Μπαλτάζαρ έχει έρθει σε επαφές μαζί του για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας εάν το αποτέλεσμα των εκλογών φέρει τον Μπαλτάζαρ στην ηγεσία.

«Πριν από λίγες εβδομάδες, με προσέγγισε μια ομάδα ατόμων. Ήθελαν να ξέρουν εάν θέλω να προπονήσω και πάλι ομάδα και συγκεκριμένα μου μίλησαν για την Σπόρτινγκ», τόνισε ο Βραζιλιάνος και συνέχισε:

«Τους είπα ότι θα το ήθελα αυτό. Τα πάντα, όμως θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα των εκλογών», κατέληξε.

Η επιβεβαίωση των όσων είπε ο Ζίκο ήρθε και από τον εκπρόσωπο της… παράταξης του Μπαλτάζαρ. «Ναι, είναι αλήθεια. Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες αρχίσαμε τις επαφές με τον Ζίκο, μάλιστα, συναντηθήκαμε και στο σπίτι του στη Βραζιλία. Συνεχίζουμε να μιλάμε μαζί του και γιατί ο Ζίκο είναι ένας προπονητής παγκόσμιας κλάσης. Εάν ο Μπαλτάζαρ εκλεγεί, τότε ο Ζίκο θα προπονήσει την Σπόρτινγκ», τόνισε ο Νούνο Φερνάντες Τόμαζ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube