Τη θαυμάσαμε -και όχι μόνο για την ερμηνεία της- ως «μαύρο κύκνο» στην ομώνυμη ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι.

Ωστόσο, η υποψηφία (και μεγάλο φαβορί) για το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου, Νάταλι Πόρτμαν, «μεταμορφώθηκε» σε… ασχημόπαπο για τις ανάγκες της ταινίας "Hesher" του Σπένσερ Σάσερ (μόνο με τα μικρού μήκους credits του "Ι Love Sarah Jane"), στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ -επίσης… αγνώριστος!

Μαζί τους είναι ο Ρέιν Ουίλσον και ο μικρός Ντέβιν Μπρότσου, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Ντέιβιντ Μίσοντ του «Animal Kingdom», «πάνω» σε μία ιστορία του Μπράιαν Τσαρλς Φρανκ.

Ο Λέβιτ είναι -ομολογουμένως- εντυπωσιακά μεταμορφωμένος (με μακριά μαλλιά, τατουάζ και απλανές βλέμμα) σε περιθωριακό τύπο που ζει μία ανούσια ζωή καταχρήσεων, κοιμάται σε φορτηγάκι και έχει μία μανία με το χάος, τις φωτιές και τις εκρήξεις!

Όλα αυτά μέχρι που συναντά το νεαρό TJ, ένα μοναχικό παιδί με προβλήματα στο σχολείο και τραύματα από τον πρόσφατο χαμό της μητέρας του.

Όσο για την Πόρτμαν, εμφανίζεται στο ρόλο ταμεία σουπερμάρκετ, ενώ ο μικρός την πλησιάζει και γίνονται φίλοι…

Το www.sport-fm.gr εντόπισε σήμερα και σας παρουσιάζει ένα indie τρέιλερ του φιλμ που έκανε πρόσφατα πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Sundance και αναμένεται τον Απρίλιο στις αίθουσες.



Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube