Με σύστημα 4-4-1-1 θα παραταχθεί απόψε (22:05, NovaΣΠΟΡ FM 94,6-ANT1) ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μένοντας… πιστός στο αγωνιστικό πλάνο που τον οδήγησε στις νίκες με Βιγιαρεάλ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Τούμπα, με το ίδιο σκορ, 1-0.

Χαλκιάς, Ίβιτς και Σαλπιγγίδης στην ενδεκάδα του «Δικεφάλου», ο οποίος, με «όπλο» του την… κολασμένη ατμόσφαιρα της έδρας του, θα επιδιώξει να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στη φάση των «16» του Europa League.

Η προετοιμασία της ομάδας της Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε -χθες- με εκπλήξεις και απρόοπτα… Ο Μάκης Χάβος είδε έναν παίκτη του ν' αποχωρεί λόγω τραυματισμού (Λίνο), ενώ ευχάριστη ήταν η έκπληξη με την είσοδο του Βιτόλο στην αποστολή!

Έτσι, λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι οι Χαλκιάς και Ίβιτς συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση που έγινε στη Σουρωτή, ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί το βράδυ (πιθανότατα) με σύστημα 4-4-1-1.

Ο Χαλκιάς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Κοντρέρας και Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας, ο Σνάουτσνερ θα παίξει στο δεξί άκρο και ο Σαβίνι στο αριστερό -αν δεν τα καταφέρει, τελικά, ο Λίνο. Στη μεσαία γραμμή ο Τσουκαλάς θα είναι δίπλα στον Γκαρσία, με τον Μπαλάφα να μένει εκτός αρχικού σχήματος, ο Ίβιτς θα είναι λίγο πιο μπροστά τους στον άξονα, με τον Βιεϊρίνια αριστερά και τον Ελ Ζαρ δεξιά, αντίστοιχα. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Σαλπιγγίδης.

Στον αντίποδα, η ΤΣΣΚΑ, που έχει θεωρητικά τον πρώτο λόγο, έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσει στις πιθανές απουσίες των Βάγκνερ Λοβ, Χόντα και Γκονζάλες…

Πιθανότερο είναι να δούμε τους Ρώσους να καταβαίνουν με ένα σύστημα 4-4-2. Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Ακινφέεφ, ενώ στην τετράδα της άμυνας -από αριστερά προς τα δεξιά- θα παίξουν οι: Σενίκοφ, Μπερεζούτσκι Βασ., Ιγκνάσεβιτς και Μπερεζούτσκι Αλ. Στη μεσαία γραμμή αναμένεται να ξεκινήσουν οι Αλντονίν, Τζαγκόεφ, Μαμάεφ και Τόσιτς, ενώ στην επίθεση θα είναι λογικά οι Νεσίντ και Ντούμπια.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το γκολ του Τσερκί στον Ολυμπιακό ψηφίστηκε ως το ομορφότερο από τα παιχνίδια της Πέμπτης (26/9) στο Europa League

Ντέμης για Κωστούλα: «Είπα ''όπα, εδώ κάτι έχουμε'' - Περίμενα καλύτερο τον Ολυμπιακό»

Ντέμης για ΠΑΟΚ: «Από τα πιο συναρπαστικά ματς που έχω δει με Γαλατάσαραϊ, μου θύμισε αγγλικό ποδόσφαιρο»

Συνελήφθη φίλος του ΠΑΟΚ και κρατείται στις τουρκικές φυλακές - Κατέβασε τουρκική σημαία από τον ιστό της

Ζαφείρης: «Δεν σκέφτομαι να φύγω ακόμα από τη Σλάβια Πράγας, ανυπομονώ να παίξω στην Τούμπα»

Προκλητική τουρκική ανάρτηση για Ελλάδα και ΠΑΟΚ: «Το τέλος του δρόμου στην Κωνσταντινούπολη είναι η θάλασσα»

Μάτιτς: «Ο Ολυμπιακός ξέρει να παίζει στην Ευρώπη, αλλά κερδίσαμε δίκαια»

Έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης στα ελληνικά ο Ροντινέι: «Eίμαι σίγουρος ότι έρχονται καλύτερες μέρες»

Μεντιλίμπαρ: «Ο σκοπός δεν είναι να έχεις μία ντουλάπα με ρούχα που δεν χρειάζεσαι» - Τι είπε για Ουνάς

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ήττα του Ολυμπιακού από τη Λιόν

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.