Την πίστη τους πως ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλές πιθανότητες πρόκρισης απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας εξέφρασαν οι Ομάρ Τετράτζε και Όλεγκ Προτάσοφ, σε συνεντεύξεις που έδωσαν στην Sportday. Τόσο ο πρώην παίκτης του «Δικεφάλου του Βορρά», όσο και ο Ουκρανός προπονητής που πέρασαν από την Ελλάδα, στάθηκαν στο ποιοτικό ρόστερ της ρωσικής ομάδας, αλλά τόνισαν και την πολύ καλή άμυνα των Θεσσαλονικέων, η οποία μπορεί να τους πάει στον επόμενο γύρο».

Συμβουλεύοντας τον ΠΑΟΚ για το που πρέπει να βασιστεί τόνισε: «Κατ' αρχάς στην έδρα του. Το πρώτο παιχνίδι θα δείξει προς τα πού πάει το πράγμα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να διαχειριστεί έξυπνα τον αγώνα και νομίζω πως θα το κάνει. Όχι δηλαδή να βγει μπροστά για το γκολ, αλλά να χτυπήσει όταν κι όπου πρέπει».

«Μην κάνετε, πάντως, το λάθος να θεωρήσετε ότι οι Μοσχοβίτες στηρίζονται σε συγκεκριμένα πρόσωπα» ήταν το σχόλιό του για τις απουσίες των Βάγκνερ Λοβ, Κεϊσούκε Χόντα και Μαρκ Γκονζάλες.

Ερωτηθείς για τις πιθανότητες πρόκρισης των Θεσσαλονικέων, απάντησε: «Πενήντα-πενήντα. Αν πάρει καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς και δεδομένης της καλής του αμυντικής λειτουργίας, είναι σε θέση να το προστατεύσει στη ρεβάνς».


Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Όλεγκ Προτάσοφ, ο οποίος μιλώντας για τον αγώνα της Πέμπτης είπε:

Για τον αν υπάρχει κάποιος παίκτης που πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ: «Ναι, ονομάζεται Βάγκνερ Λοβ. Επέστρεψε ορεξάτος ύστερα από τους δανεισμούς του στη Βραζιλία κι αν αγωνιστεί στην Τούμπα, σε αυτόν ακριβώς πρέπει να επικεντρώσουν την προσοχή τους στον ΠΑΟΚ».

Για τα ατού του ΠΑΟΚ: «Εξακολουθεί να είναι αξιόπιστος αμυντικά και στα παιχνίδια του με την ΤΣΣΚΑ θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε αν θα επικρατήσει ο ίδιος ή η πιο επιθετικογενής φιλοσοφία της ρωσικής ομάδας. Προσέξτε ιδιαίτερα και τον Ντουμπιά, έναν φορ πολύ κινητικό, που ήταν επίσης από τους βασικούς λόγους της ανάκαμψης του συλλόγου του στο δεύτερο μισό της σεζόν».

Για το φαβορί της αναμέτρησης: «Οι Ρώσοι έχουν περισσότερες λύσεις και πιο ποιοτικό ρόστερ, δεδομένης όμως της απραξίας τους αυτό το διάστημα δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα προχωρήσουν. Ο ΠΑΟΚ οφείλει να είναι κι αυτός απειλητικός μπροστά και μπορεί να γίνει μεγάλη μάχη».

Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το γκολ του Τσερκί στον Ολυμπιακό ψηφίστηκε ως το ομορφότερο από τα παιχνίδια της Πέμπτης (26/9) στο Europa League

Ντέμης για Κωστούλα: «Είπα ''όπα, εδώ κάτι έχουμε'' - Περίμενα καλύτερο τον Ολυμπιακό»

Ντέμης για ΠΑΟΚ: «Από τα πιο συναρπαστικά ματς που έχω δει με Γαλατάσαραϊ, μου θύμισε αγγλικό ποδόσφαιρο»

Συνελήφθη φίλος του ΠΑΟΚ και κρατείται στις τουρκικές φυλακές - Κατέβασε τουρκική σημαία από τον ιστό της

Ζαφείρης: «Δεν σκέφτομαι να φύγω ακόμα από τη Σλάβια Πράγας, ανυπομονώ να παίξω στην Τούμπα»

Προκλητική τουρκική ανάρτηση για Ελλάδα και ΠΑΟΚ: «Το τέλος του δρόμου στην Κωνσταντινούπολη είναι η θάλασσα»

Μάτιτς: «Ο Ολυμπιακός ξέρει να παίζει στην Ευρώπη, αλλά κερδίσαμε δίκαια»

Έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης στα ελληνικά ο Ροντινέι: «Eίμαι σίγουρος ότι έρχονται καλύτερες μέρες»

Μεντιλίμπαρ: «Ο σκοπός δεν είναι να έχεις μία ντουλάπα με ρούχα που δεν χρειάζεσαι» - Τι είπε για Ουνάς

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ήττα του Ολυμπιακού από τη Λιόν

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.